stižu čestitke

Mrle u svom stilu proslavio 62. rođendan, objavio smiješan video: 'Još se migoljiš kao mladić'

Damir Martinović Mrle
Foto: Goran Berović
1/10
16.07.2023.
u 13:41

S pratiteljima na društvenim mrežama grupe Let 3 podijelio je video u kojem se nalazi pored rođendanske torte na kojoj su upaljene svjećice

Glazbenik Damir Martinović Mrle u subotu je proslavio svoj 62. rođendan, a tim povodom s pratiteljima na društvenim mrežama , na profilu grupe Let 3, podijelio je smiješan video, baš u njegovom stilu. U videu koji je objavio Mrle se nalazi ispred torte na kojoj su upaljene svjećice, a on ih kašljem pokušava ugasiti dok povremeno uzvikne "ŠČ!".

"62, a je*u me k'o s 26", napisao je pored videa, a u komentarima mu je krenula lavina čestitki.

"Što je veći požar na torti, ti si sve luđi", "Još se migoljiš kao mladić", "ŠČretan rođendan", "Sretno ti, Mrle", "Mrle, legendo, kakvih 62, izgledaš kao momak", samo su neki od komentara. 

Prije nekoliko dana nasmijao je pratitelje i prizorom iz zagrebačkih fontani. Naime, kako nije mogao ići na more jer su pripreme za završni koncert turneje Leta 3 na zagrebačkoj Šalati u punom jeku, on je doskočio problemu i zajedno s perajama, s ručnikom za plažu i maskom na licu krenuo prema zagrebačkim fontanama. 

- Jooooj, po cijele dane radim na ovom spektaklu koji će se 2.9. održati na Šalati pa zato ne mogu ići na more, nego svoje košćice kupam tu na fontani - rekao je Mrle u videu koji je oduševio mnogobrojne obožavatelje benda. 

VEZANI ČLANCI

Inače, društvo na velikom open air koncertu poznatim riječkim rokerima radit će im i odlični gosti čija imena još uvijek nisu otkrivena. Bend je nastavio nizati uspjehe i nakon nastupa na Euroviziji. Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima. Na streaming platformi Spotify broji preko 7,1 milijuna emitiranja, što je najviše za jednu hrvatsku eurovizijsku pjesmu-predstavnicu. Istodobno, singl Mama ŠČ! našla se i na šestom mjestu liste Croatia Songs magazina Billboard.

Mama ŠČ! riječke grupe Let 3 najemitiraniji je hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine. Ovogodišnja eurovizijska predstavnica, osim titule najemitiranijeg singla, prva je pjesma koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu i ujedno bila najemitiranija snimka u prvoj polovici godine.  Let 3 trenutno je na ljetnoj turneji.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Komentara 8

Avatar Stradun
Stradun
14:15 16.07.2023.

Ne! To nije ni humor, a ni ludost. To je naprosto neukusno i neumjesno ponašanje. Posvema neprimjereno svoj dobi. To je naprosto prostaštvo.

GR
Greben
14:09 16.07.2023.

Ovo sto ovaj Mrle ”prodaje” moj pesek ne bi ni s maslom pojeo!

Avatar Jopa
Jopa
14:24 16.07.2023.

Ti likovi djeluju zmazano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije