Nada Abrus

Kao jednu Splićanku koja navija za Torcidu ljuti me što se stvara jaz između juga i sjevera

06.03.2013., Zagreb - Nada Abrus, filmska, televizijska i kazalisna glumica. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
14.12.2014.
u 08:13

– Putovanje u Izrael bilo je najbajkovitije, ipak je to ishodište svijeta. Bilo je veliko nadahnuće biti u toj zemlji.

Amerikanka koja se vratila u selo iz kojeg potječe lik je koji će u jednoj aktualnoj domaćoj seriji glumiti Nada Abrus. Sreli smo je na nedavno završenom Smart Fashion Weeku Zagreb, na kojem se 63-godišnja glumica prisjetila dana kad je moda bila njena prva ljubav.

Kao manekenka deset godina bili ste u samom vrhu jugoslavenske modne scene i revija, kakve uspomene imate iz tog razdoblja?

– Uvijek lijepe uspomene. Mislim da je manekenstvo u mladoj dobi vrlo dobro za ženu jer se nauči šminkati, odijevati, frizirati, ponašati, putuje i otvara joj se više mogućnosti za budući život.

Zbog snimanja serije ustajete se u cik zore, ali ipak nađete vremena za pokoji večernji društveni događaj, kao što je SFWZ.

– Da, sutra ustajem u pet ujutro pa mi je bilo malo frkovito doći na SFWZ, ali došla sam. Uz to što snimam seriju, igram i predstave u Komediji i Histrionima. Staru godinu provest ću radno jer u Komediji igram "Spli'ski akvarel".

Volite putovati, koje vam je najljepše putovanje dosad?

– Putovanje u Izrael bilo je najbajkovitije, ipak je to ishodište svijeta. Bilo je veliko nadahnuće biti u toj zemlji.

Pratite li turbulencije koje tresu Hrvatski nogometni savez?

Pratim, i kao jednu Splićanku koja navija za Torcidu ljuti me što se stvara jaz između juga i sjevera.

>> Treniram do pet puta tjedno, ali ljubav je pravi recept za vitkost

Komentara 5

MI
miso
08:36 14.12.2014.

Draga Nada, nikada im neće uspjeti napraviti jaz između sjevera i juga Hrvatske. Oni koji to čine rade to samo iz sebičnog interesa da bi nas i dalje mogli krasti. Znači, u osnovi svega je otimanje vlasništva od Hrvata, a nikakav stvarni jaz među Hrvatima. Ne brinite, ima nas koji smo to u stanju prepoznati. Budite i Vi s nama!

DZ
dalmatinac-zg
08:50 14.12.2014.

Za Hajduk se navija,a ne za torcidu.Oni koji veceraju u Bg sa frendovima Arkana i koji kazu da je Jogoslavija bila najdivnija zemlja nikada nece podijeliti Hrvate,ali pravda se mora istjerati na cistac.Branitelji nisu ginuli za lopove i lazove nego za slobodnu i postenu zemlju ravnopravnih ljudi.

BA
baniček
11:23 14.12.2014.

taj jaz prave huligani iz dinama pod krinkom navijača, zapravo su to ljudi prepušteni ulici uglavnom rođeni nakon rata odrasli u problematičnim i traumatiziranim obiteljima, da ne kažem bez jednog roditelja...to su protivnici hrvatske države , a ima nas s druge strane koji volimo našu braću Hrvate iz dragog nam hrvatskoga grada Splita i cijele Dalmacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije