bivša Miss svijeta

Najljepša žena na svijetu snimljena bez šminke i frizure, mnogi je ne bi prepoznali u opuštenom izdanju

Milan, Nick Jonas and wife Priyanka Chopra lunch in the center
Foto: Mimmo Carriero / IPA
1/8
07.01.2022.
u 16:15

Indijska glumica i bivša Miss svijeta, Priyanka Chopra (39) snimljena je u opuštenom i nimalo glamuroznom izdanju u kakvom ju inače nemamo priliku često vidjeti na ručku u Beverly Hillsu.

Indijska glumica i bivša Miss svijeta, Priyanka Chopra (39) snimljena je u opuštenom i nimalo glamuroznom izdanju u kakvom ju inače nemamo priliku često vidjeti na ručku u Beverly Hillsu. 

Priyanka je odabrala ležernu kombinaciju, sportsku majicu, hlače i tenisice, a kosu je skupila u neurednu punđu. Na licu nije imala nimalo šminke, a pokazala je i svoj besprijekoran ten. Lice je prekrila maskom, pa gotovo da nitko ne bi pomislio da se radi o zanosnoj glumici. 

Foto: Profimedia

Obožavatelji su primijetili kako glumici godi brak s deset godina mlađim glazbenikom Nikom Jonasom koji je bio predmet mnogobrojnih sumnji, a neki su čak smatrali da se radi o vezi za publicitet, no unatoč zlim jezicima vjenčali su se u prosincu 2018. godine. Ceremonija je trajala čak tri dana, a održala se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawanu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji.

-Ljudi su bili grozni prema nama i još su uvijek. Nikada mi neće biti jasno kako nikoga nije bitno za dobnu razliku kada je muškarac stariji, to se ljudima čak i sviđa- rekla je u jednom intervjuu Priyanka, a ne obazire se ni na negativne komentare kada ju fotografi snime u ležernijem izdanju poput onih da izgleda kao sasvim druga osoba, a neki komentiraju i kako na fotografijama pokušava sakriti obline, no njezina besprijekorna linija nije se promijenila od kada je 2000. godine bila proglašena za Miss svijeta. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije