Četvrtog dana 'Večere za 5 na selu' kuhao je Karlo Hojka, najmlađi ovotjedni natjecatelj, a neka je jela pravio po prvi put
Spoj bukovača, svinjetine, sira i njoka čini se kao odlična kombinacija, ili je barem tako mislio Karlo Hojka, domaćin četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'.
Odlučio je napraviti međimurske popečke punjene sirom uz dodatak umaka od bukovača i njoke. No, čini se da goste njegovo glavno jelo nije oduševilo. Karlo je osvojio 32 boda i zauzeo posljednje mjesto.
"Je li solana u Pagu zatvorena? Čini se da je zato što ovo nije slano", bio je direktan Borislav. I ostali su se natjecatelji složili s njim i nadodali kako je svinjetina bila suha i tvrda. Osim što im je u glavnom jelu nedostajalo soli, ista je zamjerka 'pala' i na predjelo - namaz od čvaraka. U desertu je Jurici bilo žao potrošenog vina kojeg je Karlo koristio u preljevu za palačinke - on bi ga radije popio.
Nakon malog znaka pažnje s harmonikom je stigao Ivan Krizmanić, pobjednik jedne od sezona 'Večere za 5 na selu'. Red pjesme i plesa i uslijedilo je ocjenjivanje. Mirna jedina nije imala prigovora i dala je desetku, a ostali kandidati su bili kritičniji. „Nadao sam se boljoj svinjetini, bila suha je i nisu to bili moslavački popečci, a i ubio mi je vino u palačinkama“, rekao je Jurica koji je dao ocjenu osam, a slično je razmišljala i Ljiljana pa je isto dala osmicu dok je najstroži bio Borislav koji je dao ocjenu šest uz objašnjenje: „Meso je bilo presuho i sve je bilo neslano, palačinke su bile relativno u redu.“
VIDEO Javio nam se Siniša Vuco: Istina je, selim se u Venezuelu