MRBEAST

Najpopularniji YouTuber svijeta boravi u Hrvatskoj, evo što radi u Dubrovniku

Foto: Instagram
1/6
01.02.2024.
u 09:45

MrBeast radi na jednom od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima. Građani su javili i da se u razrušeni kompleks ne može ući već danima jer su putevi zablokirani.

Jedno od najpoznatijih lica interneta James Stephen Donaldson, poznatiji kao MrBeast (25), trenutno boravi u Dubrovniku. Naime, MrBeast se proslavio snimajući videe za YouTube, a sada je jedan svoj uradak odlučio napraviti i u Hrvatskoj. Kako piše Dubrovački dnevnik, MrBeast radi na jednom od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima. Građani su ovom portalu javili i da se u razrušeni kompleks ne može ući već danima jer su putevi zablokirani. MrBeast na društvenim mrežama za sada nije otkrio što snima u okolici Dubrovnika. 

Podsjetimo, jesenas je popularni YouTuber iznenadio novim izazovom. MrBeast je na X-u (bivši Twitter) objavio fotografiju bijele sobe opremljene s dva kreveta, nekoliko osnovnih potrepština, par ormarića, umivaonikom, velikim sefom i zatamnjenim prozorima koji služe za promatranje. 

- Biste li proveli 100 dana u ovoj sobi s potpunim strancem za 500.000 dolara? - napisao je pored te dodao:
- Vrata su otključana, a ako jedno od vas ode prije 100. dana, oboje gubite.

VEZANI ČLANCI

Inače, neki od videa po kojima je MrBeast poznat su: "Proveo sam 50 dana živ zakopan", "Zadnji koji napusti krug osvaja 500.000 dolara", "Squid Game" u stvarnom životu i tako dalje. 

Jimmy se na ovoj društvenoj mreži pojavio 2017. godine kada je objavio prvi video i u njemu pokazao kako broji do 100.000, za što su mu, rekao je, trebala 44 sata. Kazao je da je shvatio da to funkcionira, bio je očajan što nije imao novca, a kada su mu se predviđanja potvrdila, znao što treba raditi na platformi. Tako je 10 sati gledao spot kreatora Jakea Paula "It's Everyday Bro" i vrtio fidget spinner 24 sata čime je došao do prvog milijuna pratitelja.

Nakon toga je shvatio kakvi videi mogu postati viralni i krenuo ih snimati, a to uključuje izazove zadnja-osoba-koja-ode, ili pak daje velike iznose novca vozačima Ubera ili konobaricama, a jednom je otvorio i prodavaonicu automobila i potom sve aute podijelio besplatno.

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda lončar ponovno su zajedno

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
10:57 01.02.2024.

Lik je pokazatelj današnjih ispraznih vrijednosti koje su postale mainstream. Zarađuje ogromne novce (preko 50 mil USD mjesečno) snimajući na YouTube uglavnom bedastoće poput tko dulje drži jezik prilijepljen na avion dobije taj avion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije