Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala detalje

Najpoznatija hrvatska motivacijska govornica otkrila detalje vjenčanja sa srpskim glazbenikom: 'Plesalo se 12 sati'

Foto: YouTube screenshot
1/6
20.02.2022.
u 18:00

- Prvi ples smo otplesali uz najljepšu pjesmu na svijetu, koju je Marko napisao za mene i poklonio mi je za prošli Božić. Zove se 'Moje oko najljepše' - otkrila je.

Motivacijska govornica i self help poduzetnica Ana Bučević (43) nedavno se udala za glazbenika Marka Nikolića nakon dvije godine veze. Ana se sada prisjetila njihovog upoznavanja te opisala njihovo vjenčanje.

- Kada bih našu priču prenijela do detalja, zauzela bi dvije stranice. Ukratko, moja seka Nada javila mi je da je imala coaching s muškarcem stvorenim za mene, a isto je rekla i Marku. Onda nas je pustila da se sami nosimo s tom informacijom i vidimo što ćemo. Tu poruku smo od nje dobili na Dan zaljubljenih 2020. Sutradan smo se Marko i ja prvi put čuli i tog dana počela je lakoća našeg odnosa - rekla je Ana za Kurir.  Motivacijska govornica otkrila je da je njezin dragi zakazao vjenčanje bez njezinog znanja. 

- Svadba je planirana s lakoćom i ležernošću, kako i živimo. Sve je teklo savršeno. Ja sam, inače, vrlo organizirana pa sam na vrijeme kontaktirala sa svima i sve dogovarala, pa nije bilo nikakvog stresa. Znala sam da će svadba biti u Beogradu jer je to moj duhovni dom. Uvijek kažem da sam rođena u Splitu, a da mi je duša iz Beograda. Taj grad i ljudi u njemu toliko su mi dali da nije postojala druga opcija osim da ovdje okupimo sve drage osobe i zajedno sa njima proslavimo našu ljubav. Vjenčali smo se u predivnom gradiću Tuln na Dunavu, pored Beča. Tog dana uz nas su bila naša djeca i prijatelji iz Austrije. Svadba je održana tri dana kasnije u jednom hotelu gdje uvijek odsjedamo kad smo u Beogradu - opisala je. Ana je ispričala da je na slavlju bilo oko 70 ljudi, a tema vjenčanja bila je bajka. Dodala je da se pjevalo i plesalo 12 sati.

- Angažirali smo DJ-a, a kako je među gostima bilo dosta glazbenika mikrofon je išao od ruke do ruke. Prvi ples smo otplesali uz najljepšu pjesmu na svijetu, koju je Marko napisao za mene i poklonio mi je za prošli Božić. Zove se 'Moje oko najljepše' - otkrila je. Ana je ispričala i da će se njezin suprug uskoro predstaviti na Beoviziji, srpskom natjecanju na kojem se bira predstavnik za Eurosong i to s pjesmom 'Dođi da te volim' koju je napisala njezina sestra Nada i koja je inspirirana njihovom romansom.

Podsjetimo, vijest o vjenčanju ovog para otkrila je Iva Todorić na društvenim mrežama. Iva je objavila fotografiju s vjenčanja te kratku čestitku. "Sve što bih vam poželjela, vi već živite. Volim vas", napisala je. Ana je nosila romantičnu, čipkastu, bijelu vjenčanicu. Mladoženja je, pak, blistao u svijetlo plavom odijelu. Na fotografiji se vidi da je Todorić obukla crvenu haljinu, a na prsima joj se isticalo veliko srce.  

VIDEO Pogledajte koje su najbolje pjesma s Dore tijekom godina

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:44 20.02.2022.

"motivacijska govornica"... Kakvih danas zanimanja ima.

VI
Vinogradsja
18:50 20.02.2022.

Za koji Božić ti je poklonio?

HU
Humbleandhonest
19:44 20.02.2022.

Duhovni dom Beograd? Zemljo, otvori se! Veću smijuriju ne znam kad sam čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije