komadić raja

Nakon boravka u Londonu Sanja Doležal javila se s omiljenog mjesta: 'Tako radi prava gazdarica'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/10
07.07.2022.
u 11:16

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) nedavno je boravila u Londonu gdje je bila u posjeti kćeri Lei koja tamo studira na jazz akademiji, a sada se javila s Mrežnice, točnije iz Donjeg Zvečaja gdje ima vikendicu koja je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve, gdje u posljednje vrijeme provodi sve više vremena.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) nedavno je boravila u Londonu gdje je bila u posjeti kćeri Lei koja tamo studira na jazz akademiji, a sada se javila s Mrežnice, točnije iz Donjeg Zvečaja gdje ima vikendicu koja je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve gdje u posljednje vrijeme provodi sve više vremena.

– Drva spremna za zimu, lavanda u cvatu, gredica buja... sad je vrijeme za kupanje – napisala je Sanja uz niz fotografija, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji.

''Kakva uživancija Sanja'', ''Raj'', ''Ovo zadnje nekako najbolje zvuči'', ''Tako radi prava gazdarica'', ''Bravo, svaka čast'', ''Živjet ćeš 100 godina u tom raju'', ''Savršeno'', ''Prelijepo'', pisali su pratitelji.

– U mom malom mjestu imam slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo, kad prošećem selom, tada obavim šoping. Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu – kazala je Sanja ranije u intervjuu za Večernji list.

Podsjetimo, Sanja je nedavno boravila u Londonu.

"Konačno malo odmora", napisala je Sanja uz fotografiju na kojoj je s osmjehom na licu pozirala u s knjigom u ruci, a objavila je i fotku ispred ABBA arene u istočnom dijelu grada.

"Neki mašu kraljici, a ja sam spremna za ples", poručila je Sanja i zaradila brojne komplimente.

VIDEO Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je inscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije