Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila je i Instagram

Nakon dugo izbivanja i skandala iz 2015. godine Tina Katanić vratila se u javnost i pojavila se na reviji Roberta Severa

Zagreb: Poznati na modnoj reviji Roberta Severa
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
16.09.2022.
u 09:59

Bivša loto djevojka prije sedam godina povukla se iz javnosti i nakon duge medijske šutnje nedavno je dala intervju za časopis Story i ubrzo nakon toga otvorila je i profil na društvenim mrežama.

Dizajner Robert Sever u dvorani Vatroslav Lisinski predstavio je kolekcija Forever… I love you. Riječ je o zimskoj priči koja se nadovezuje na sveobuhvatni rad branda, a komadi iz ove kolekcije su kao i uvijek izrazito nosivi, izrađeni u tradicijskoj maniri zanata, s mnogobrojnim detaljima što svojom preciznošću i izvedbom sežu u domenu visoke mode. Brojne poznate osobe došle su podržati rad dizajnera i pogledati novu kolekciju, a među njima je bila i Tina Katanić.

Bivša loto djevojka prije sedam godina povukla se iz javnosti i nakon duge medijske šutnje nedavno je dala intervju za časopis Story i ubrzo nakon toga otvorila je i svoj Instagram profil. Na Severovoj reviji pojavila se u elegantnom bijelom odijelu i pozirala je rado fotoreporterima, a u njezinom društvu je bio Neven Ciganović. 

Tina se iz javnosti povukla nakon skandala koji je dobio i svoj sudski epilog i voditeljica je za Story odlučila progovoriti o svemu kroz što je prošla prije sedam godina kada je u javnost dospjela snimka zbog koje je prošle godine u listopadu Domagoj R. (28) pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora jer je 2015. godine snimao manekenku i bivšu loto djevojku Tinu Katanić tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi.

- Bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela - rekla je.

Na svom Instagram profilu dijeli fotografije iz prošlosti, prisjetila se tako sudjelovanja na izborima ljepote, natjecanja u showu "Zvijezde pjevaju", a odgovorila je i na pitanje gdje je Tina danas? - Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek - napisala je ispod jedne od fotografija na Instagramu.

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: Svi su izbezumljeno nakon što su primili ovu informaciju

Ključne riječi

Komentara 5

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
11:06 16.09.2022.

Mislio sam da je promoviranje prostitucije kazneno djelo.

TT
tik tak
11:09 16.09.2022.

Ma bravo-Tina je multipraktick... Istovremeno radi ustima -rukama i međunožjem...Plus je što se naknadno ničega ne sječa pa svoje radnje ne može naplatiti...Ma baš je dobra ali na žalost Cigi to neće koristiti.. Njemu bi više odgovarao modni mačak...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:51 16.09.2022.

Zaželjela se starog života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije