Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika ljubav

Nakon iznenadnog razvoda bivša Miss ganula dirljivom objavom: 'Zajedno možemo kroz sve nedaće'

Foto: sasa miljevic/PIXSELL
1/4
03.01.2020.
u 13:57

Bivša Miss Universe Ivana Paris početkom godine predala je papire za razvod od Dine Bubičića. Razvod joj je, priznaje, bio veliki poraz, a sada je otkrila i otkud crpi snagu za život.

Bivša Miss Universe Ivana Paris i bivši mister Dino Bubičić djelovali su kao jedan od najskladnijih domaćih parova, a vijest o njihovu razvodu mnoge je zatekla početkom godine.

Njihova ljubav planula je pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav ozakonili i brakom. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom.

– Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine. Razvod joj je teško pao, a snagu za dalje pronalazi u sinovima. Otkrila je to i na društvenim mrežama gdje je emotivnom objavom čestitala starijem sinu rođendan.

Foto: PR

"Samo nebo je granica ovoj ljubavi... pred 9 godina došao si na ovaj svijet i učinio me sretnom i kompletnom osobom... mama bi željela da si još ovako maleni jer svakom godinom postajem svjesna da se približavamo trenutku kada ćeš otići i postati “svoj” čovjek... ali ne zaboravi nikada UVIJEK ćeš u maminom srcu ostati ovako malena beba.. jer ljubav koju osjećam ne poznaje godine ni udaljenost... mama će se truditi što više da te u svijet pošalje sretnoga i zadovoljnog, poštenog i iskrenog čovjeka... volim te anđele mamin i znam da zajedno možemo kroz sve nedaće koje nam život nudi ... jer u tebi pronalazim volju za borbu i razlog za sreću", napisala je Ivana uz kolaž fotografija sa sinom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:45 04.01.2020.

Jesenti milu bigulicu, kao pravim modernim empatičarima ne preostaje nam drugo nego obilno liti gorke suze nad nezavidnom ljubavnom sudbinom dvoje nekadašnjih "farmerista". Tja, kaj se more. Pokazalo se da stvarni svijet ni u kojem slučaju nije tamo nekakva izmišljena Farma ispunjena medijskim opsjenama, nego okrutno i nemilosrdno mjesto za život. Amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije