Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dečki na okupu

Nakon jedanaest godina N'Sync ponovno zajedno nastupa?

nsync
YouTube screenshot
20.08.2013.
u 18:29

Boy bend trebao bi nastupiti na dodjeli MTV Video Music nagrada, koja je zakazana za nedjelju

Čini se da će se Justin Timberlake pojaviti na istoj pozornici zajedno s dečkima iz svog bivšeg benda N'Sync jedanaest godina nakon posljednjeg nastupa. Boy bend kojim se proslavio trebao bi nastupiti na dodjeli MTV Video Music nagrada koja je zakazana za nedjelju.

Špekulacije o ponovnom okupljanju N'Synca dodatno su podgrijali navodi kako su Justin, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone i Chris Kirkpatrick viđeni prošlog petka u Miamiju na koncertu Jay Zija.

No, ako se i ovo okupljanje dogodi, ipak će svjetla reflektora te večeri biti na Justinu Timberlakeu jer je nominiran za 6 MTV VMA.

>>Zbog golotinje zabranjen novi spot Justina Timberlakea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije