Ples sa zvijezdama

Ovo je Maja Šuput poručila Asimu Ugljenu nakon incidenta s tortom

Foto: Nova TV
1/8
11.04.2022.
u 13:56

Ivana Čuljak je sinoć Maji na poklon donijela tortu i dok je pjevačica jednom rukom držala tortu, a drugom mikrofon s leđa joj je iznenada prišao glumac Asim Ugljen i torta je završila na Majinoj haljini.

Uzbuđenja u sinoć prikazanoj emisiji "Ples sa zvijezdama" nije nedostajalo, a nakon emisije najviše se pričalo o incidentu s tortom koja je usred emisije završila na haljini voditeljice Maje Šuput. Naime, Ivana Čuljak je sinoć Maji na poklon donijela tortu i dok je pjevačica jednom rukom držala tortu, a drugom mikrofon s leđa joj je iznenada prišao glumac Asim Ugljen i torta je završila na Majinoj haljini.

– Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom - rekla je Maja. Iako je iza pozornice bilo dosta dramatično i dok je hodala prema garderobi Maja je pitala svog stilista Marka Grubnića što će sad napraviti i bila je u šoku, ali sudeći po objavi na Instagramu Asimu ne zamjera zbog toga što se dogodilo. - Dragi Asime, šaljem ti pusu. Samo ljubav - napisala je Maja uz fotografiju koja pokazuje kako se zagrlila s Asimom nakon emisije. 

Foto: Nova TV

 - Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo LIVE, na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam - poručila je pjevačica na društvenim mrežama.  Sljedeća emisija je specijalno uskršnje izdanje u kojoj nema ispadanja, no žiri će i dalje ocjenjivati, a gledatelji glasati za svoje favorite. Oni s najviše bodova u sljedećoj emisiji dobit će dva boda koji se prebacuju u emisiju iza te. Zanimljivo je i da će u sljedećoj emisiji svi natjecatelji zamijeniti svoje plesne partnere. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije