Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide na dejt

Nakon što se pohvalila novim stanom Pamela pokazala i novi izgled: 'Malo je reći da sam oduševljena'

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/11
12.02.2021.
u 10:07

Pamela je odlučila promijeniti boju kose pa je iz plave otišla u sad modernu ružičastu boju, a sudeći prema komentarima ova joj promjena odlično pristaje.

Bivša Feminnemka Pamela Ramljak nedavno je otkrila kako izgleda njezin novi dom koji je sama uredila, a sada je pozornost privukla i novim izgledom. Naime, Pamela je odlučila promijeniti boju kose pa je iz plave otišla u sad modernu ružičastu boju, a sudeći prema komentarima ova joj promjena odlično pristaje.

- Malo je reći da sam oduševljena... Evo kako izgleda na svijetlu. Zaljubljena u boju.. Muž i ja imamo dejt večeras -napisala je Pamela u opisu fotografije koja je u manje od jednog dana prikupila više od 2400 lajkova.

Foto: reuters

Svoje oduševljenje viđenim nije krila ni Renata Končić Minea. - Znači ne mijenjaj ovu boju barem idućih 15 godina ... preeedivna - komentirala joj je Minea na što je Pamela uzvratila da je ovu nijansu kose teško održavati. Oduševljen je bio i voditelj Dalibor Petko koji je tek kratko poručio 'Lajkam a lot' uz emotikon srca.

"Extra!", "Predivno", "Odlično stoji, svaka čast", "Wow", samo su neki od komentara ostalih obožavatelja.

Inače, pjevačica je nedavno sa suprugom Mladenom Slajsterom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Mariom, se preselila u novi stan i obožavateljima je otkrila unutrašnjost stana i dizajn za koji je većinom ona zaslužna.

- Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo - napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim rozim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame.

Obožavateljima je Pamela ranije pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga - njihovu spavaću sobu. - I naša soba polako poprima konačni rezultat. Soba samo za tatu i mamu (I kupaona) nakon 4 godine. Kako će to ići u praksi, vidjet ćemo - napisala je pjevačica. Stan je uglavnom u potpunosti sada namješten, a ono što Pamelu posebno veseli je i velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije