NA INSTAGRAMU

Nakon vijesti o razvodu, Ellu Dvornik zbog jednog videa pratitelj pitao: 'Jesi li opet trudna?'

Foto: Instagram
1/23
25.08.2023.
u 11:50

Ella Dvornik je sada pokazala kako provodi vrijeme te kako se uputila i na trčanje te pokazala kako teško diše, a s pratiteljima je na Instagramu podijelila i jedno pitanje o trudnoći koje je dobila. U njezinu obranu stali su drugi pratitelji koji su istaknuli i da je to njezina stvar, a u obranu je stala i njezina majka Danijela Dvornik.

Influencerica Ella Dvornik početkom kolovoza obznanila je kako se rastaje od supruga Charlesa Pearcea, s kojim ima kćeri Balie i Lumi. Nakon toga je rekla da će se na neko vrijeme povući s društvenih mreža.

- Ide lagani oflajnčić - napisala je, a uz objavu dodala i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne''.   No, čini se kako Ella nije dugo izdržala bez društvenih mreža te se ponovno počela javljati. Ella je sada pokazala kako provodi vrijeme te kako se uputila i na trčanje te pokazala kako teško diše, a s pratiteljima je na Instagramu podijelila i jedno pitanje koje je dobila.

@elladvornik

Mrzim cardio.

♬ original sound - Ella Dvornik

Naime, Dvornik je na TikToku od jednog pratitelja dobila pitanje o trudnoći.

- Jesi li ti to opet trudna? - pitao ju je pratitelj, a ona je odgovorila: "Jes duh sveti". U njezinu obranu stali su drugi pratitelji koji su istaknuli i da je to njezina stvar, a u obranu je stala i njezina majka Danijela Dvornik.

- Može li malo mira i slobode? - napisala je.

 To pitanje podijelila je i na Instagramu gdje je podijelila fotografiju na kojoj se držala za trbuh.

Foto: Screesnhot

Inače, Ella i Charles bili su zajedno deset godina. Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

Ella je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je Ella ranije.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:08 25.08.2023.

Cuj staru.. "malo mira i slobode!?" Pa cini mi se da se tvoja cerkica producira sama!? Koji....

PV
prcko.vita
14:16 25.08.2023.

Kad će kakav kulturno umjetnički video zapis sa neke jahte po uzoru na lijepu Seve draga Ella?

Avatar Tombstone
Tombstone
17:36 25.08.2023.

A Mozemo li mi dobiti Malo mira i slobode od ovih nitkonistavica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije