voditeljica i influencerica

Nandi iz 'Gospodina Savršenog' promijenila stil, pratitelji pišu: 'Jedva sam te prepoznao'

Foto: instagram
1/8
11.01.2022.
u 22:20

Na društvenim mrežama ima više od 13 tisuća pratitelja, a gotovo preko noći od anonimne djevojke postala je influencerica

Nandi Uzelac, koju gledatelji pamte po sudjelovanju u showu ''Gospodin Savršeni'', itekako je poznata pratiteljima, ali ne samo kao sudionica u showovima već i kao voditeljica na Sportskoj televiziji, gdje vodi emisiju Fitness.

Na društvenim mrežama ima više od 13 tisuća pratitelja, a gotovo preko noći od anonimne djevojke postala je influencerica.

Ovaj put angažirala je i profesionalnog fotografa te u atraktivnoj modnoj kombinaciji pozirala u centru Zagreba. Inače, priznala je da je velika ljubiteljica mode. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac)

Prošle su četiri godine otkako je sudjelovala u RTL-ovom showu, a mnogi pratitelji su primijetili kako se Nandi itekako fizički promijenila. To su komentirali i ispod posljednje fotografije, a sudeći po istim, riječ je o onim pozitivnim promjenama.

"Ja sam te jedva prepoznao. Prava si tigrica", "Ljepotica", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Splićanka sa zagrebačkom adresom u studenom je 2020. godine postala televizijska voditeljica. Od tada je gledamo svakog četvrtka od 17 sati na Sportskoj televiziji, gdje vodi emisiju 'Fitness'.

"Odselila sam u Zagreb prije godinu dana radi posla. Radim u marketingu jednog portala, a kroz posao sam upoznala mnoštvo osoba, među kojima i produkciju Sportske televizije. Pogledali su nekoliko mojih videa s motivacijskim govorima na YouTube kanalu i svidjela im se retorika kao i intonacija. Zapravo boja glasa je bila odlučujući faktor", kazala je Splićanka za Slobodnu Dalmaciju tada. U emisiji o fitnessu govore profesionalni sportaši, ali i laici,  a Nandi je i sama ovisna o fitnessu.

"Barem tri puta tjedno sam u teretani, to mi je ispušni ventil od ubrzane svakodnevice i obaveza. Smatram da je tijelu jako bitno voditi brigu o njemu, ne samo radi fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja", kazala je Nandi. 

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kana
18:25 12.01.2022.

A majke ti koja slika profija...idu li ga idu cice, a za njima ide cura .🤪🤪🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije