svoj na svome

Napokon zajedno! Albina u zagrljaju dečka pozirala na splitskoj Rivi

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/5
26.05.2021.
u 21:15

Nakon što je nastupila na 65. izdanju Eurovizije u Rotterdamu, Albina trenutno puni baterije u Splitu. Iako nije uspjela izboriti finale, naša predstavnica kazala je da nije razočarana i da se sve događa s razlogom. U Hrvatsku se vratila u nedjelju.

U svoj rodni grad Split napokon se vratila Albina Grčić, naša predstavnica na ovogodišnjoj Euroviziji. Albina je na Instagramu objavila novu fotografiju s dečkom Ivanom Ćalušićem, s kojim nasmiješena pozira na splitskoj Rivi.

Njihova je fotografija privukla pozornost brojnih obožavatelja, među kojima su i voditeljica Ana Radišić i plesačica Helena Janjušević, koja je slagala koreografiju za Albinin nastup na Dori i Euroviziji. Javili su i strani obožavatelji.

- Nadam se da znaš da ćeš od sada imati fanove iz cijelog svijeta. Eurovizijski fanovi su fanovi zauvijek. Pozdrav iz Barcelone – bio je jedan od komentara.

- Ovo je ljubav – poručio je pak mladom paru William Lee Adams, osnivač i urednik Wiwibloggs, popularne stranice posvećene Euroviziji.

Nakon što je nastupila na 65. izdanju Eurovizije u Rotterdamu, Albina trenutno puni baterije u Splitu. Iako nije uspjela izboriti finale, naša predstavnica kazala je da nije razočarana i da se sve događa s razlogom. U Hrvatsku se vratila u nedjelju.

- Eurovizija, to je tako, jedan dan jesi, drugi dan nisi – rekla je za 24 sata. Otkrila je i da bi u srpnju trebala izaći njezina nova pjesma, a ponovno će surađivati s Branimirom Mihaljevićem koji je zaslužan i za pjesmu „Tick - Tock“.

Naša pjevačica u vezi je dvije godine, ali svog dečka, inače nogometaša Solina, poznaje od malih nogu.

- Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa. Već tada mi je bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili – ispričala je Albina.

- Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se – istaknula je.

VIDEO Albina se vratila iz Rotterdama

Komentara 4

ZA
zagabria5
21:58 26.05.2021.

Nek se djeca vesele, dok su mladi

ZI
zivko1
06:44 27.05.2021.

Super ste par

DA
DavLan5
21:39 26.05.2021.

Welcome home!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije