Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Naša bivša misica pohvalila se predivnim zaručničkim prstenom i otkrila kada je 'pala' prosidba

Foto: Instagram
1/11
19.06.2021.
u 18:45

Miss Universe Hrvatske iz 2018. godine Mia Pojatina na Instagramu je podijelila sliku prstena i svoju reakciju.

Novom objavom na Instagramu bivša Miss Hrvatske Mia Pojatina dala je naslutiti kako se zaručila. Objavila je na Instagram storyju video u kojem je u prvom planu divan prsten kojeg je po svemu sudeći dobila od svog dečka Filipa Žaje.

U videu Mia ne može sakriti koliko je sretna i istovremeno se smije i plače od sreće, a objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako je lijep prsten kojim ju je Filip zaprosio. Uz fotografiju zaručničkog prstena napisala je: Petak, 19.27 h, za pretpostaviti je kako se radi o vremenu kad je pala prosidba. 

Foto: Instagram screenshot

Ova 25-godišnjakinja iz Nove Gradiške za Miss Universe je izabrana prije tri godine. Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, uz to što je na izboru za Miss Universe proglašena najljepšom, u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti.

- Kao i svaka druga cura nisam očekivala pobjedu, ali sam je, naravno, priželjkivala i kad je došao taj trenutak, bila sam izuzetno iznenađena i uzbuđena i sve su emocije odjednom krenule - rekla je Mia nakon pobjede. O svom privatnom životu ne voli puno govoriti i jedino što je o svom ljubavnom životu rekla je da zadnje dvije godine živi s dečkom.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije