Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Naša glumica na dodjeli nagrada plijenila pozornost opakim dekolteom, a s njom je bio i novi dečko

Zagreb: Svečana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
25.11.2022.
u 17:12

Članica ansambla kazališta "Gavella" plijenila je pozornost u dugoj bijeloj haljini s odvažnim dekolteom do pupka, a tijekom večeri družila se s kolegama, ali i svojim novim partnerom Emilom Kirbišem s kojim je snimljena u gledalištu HNK.

Sinoć je u zagrebačkom HNK održana svečana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta, a među brojnim istaknutim uzvanicima iz javnog i glumačkog života bila je i glumica i pjevačica Mada Peršić (34). Članica ansambla kazališta "Gavella" plijenila je pozornost u dugoj bijeloj haljini s odvažnim dekolteom do pupka, a tijekom večeri družila se s kolegama, ali i svojim novim partnerom Emilom Kirbišem s kojim je snimljena u gledalištu HNK.

24.11.2022., Zagreb, Svecana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumista za najbolja umjetnicka ostvarenja iz podrucja dramske, radio i televizijske umjetnosti, iz podrucja opere te iz podrucja plesne umjetnosti. Nagrada za svekoliko umjetnicko djelovanje iz podrucja drame urucena je dramskoj umjetnici Vlasti Knezovic, a iz podrucja baleta primabalerini Maji Bezjak Mada Perisic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Par se prvi put u javnosti pojavio u lipnju ove godine kada su zajedno stigli na jednu zabavu hotelu Esplanade i to samo mjesec dana nakon što su otkrili da su zajedno. Na društvenoj mreži Instagram podijelili su tada zajedničke fotografije. "GreenPeace & Love", napisali su pored objave, a na fotografijama se vidi koliko su prisni, a nisu sakrili ni poljubac.

Inače, Emil je kantautor i frontmen grupe Sanremo, a Mada je članica ansambla kazališta Gavella. Peršić je 2013. godine završila medicinu, a zatim je otkrila da  to nije njezin poziv i upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Na svojim društvenim mrežama voli se šaliti tako da je jednom otkrila da je sanjala da su se ona i ministar Vili Beroš zaljubili. Mada se i sama jednom našla u glazbi, a 2019. godine je objavila pjesmu 'Glumica'. Lijepu glumicu javnost je imala priliku gledati i u showu 'Hrvatski top model' 2010. godine na koji se prijavila tijekom studija, a gledatelji su je nedavno mogli vidjeti i u RTL-ovoj seriji 'Blago nama'. 

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Komentara 1

BE
Berri
18:02 25.11.2022.

Jedina koja plijeni pažnju, na fotografiji 1/8 jest ona koja ima crnu haljinu, na fotografiji krajnje lijevo! Ako netko zna kako se zove ta dama, neka napiše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije