Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje nekoliko godina

Naša glumica otkrila detalje bolesti s kojom se borila: 'Bilo mi je važno ozdraviti, a ne skinuti kilograme'

Zagreb: Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
02.11.2022.
u 18:30

Mnogima je Ana Begić Tahiri ipak najpoznatija po ulozi Bibe u seriji 'Bibin svijet' koja se prikazivaka na RTL-u.  Glumica je izgubila 15 kilograma, no otkrila je kako to nije učinila jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Zagrebačka glumica Ana Begić Tahiri (43) nedavno je ostvarila ulogu u hit predstavi "Tvorničke postavke", redateljskom prvijencu Ksenije Marinković, a u kinima je gledamo u sporednoj ulozi u filmu "Marginalci" Jana Kerekeša. Mnogima je ipak najpoznatija po ulozi Bibe u seriji 'Bibin svijet' koja se prikazivaka na RTL-u.  Ana je izgubila 15 kilograma, no otkrila je kako to nije učinila jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.  

- Bilo mi je važno ozdraviti, a ne skinuti kilograme. I u poduljem procesu ozdravljenja nestalo je i tih petnaestak kilograma viška - kazala je za Gloriju. Otkrila je da joj je sepsu prouzročila bakterija Escherichia coli  te joj je napala bubrege, slezenu, jetru i žuč, a zbog toga je dva tjedna provela u bolnici. 

15.09.2022., Zagreb - U foajeu koncertne dvorane Vatroslav Lisinski casopis Story je predstavio ekskluzivnu modnu reviju; Robert Sever – jubilarnih 20 godina modnog stvaralastva. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL

Glumica je već ranije, u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' Nove TV progovorila o svojim problemima. 

- To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Neke stvari su mi se zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene, rekla je Ana.  Kaže kako ju kritiziraju jer nikada ne doručkuje, a večera obično nakon predstave jer punog trbuha, dodaje, i nije baš lako glumiti. Ljubitelj je svega u prehrani, i ne uskraćuje si ništa!

- Danas smo pričali o tome na probi u kazalištu. Da imaš jedno jelo koje bi izabrao da jedeš doživotno bila bi sarma, jer tu imaš i meso i zelje i rižu! I prodala bih se za slatko. Tlak dobar, kolesterol dobar, sad sam bila na sistematskom, moram ići redovito. Sepsu kad sam dobila, to me načelo. Sad je od toga prošlo skoro tri godine i sad je sve po kontrolom i bubreg, i jetra, i žuč, i slezena, rekla je Ana. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:41 02.11.2022.

Tko joj je kriv, kad je ignorirala što joj piše u horoskopu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije