poučena iskustvom

Evo što je naša pobjednica Eurosonga iz '89 poručila Roku Blaževiću

Foto: YouTube/PIXSELL
1/4
03.05.2019.
u 15:14

Bila je 1989. godina kad jepobjedu na Eurosongu odnijela grupa Riva s hitom 'Rock me' kojeg je otpjevala Emilija Kokić. Našem predstavniku Roku zaželila je sreću i dala pokoji savjet, piše Slobodna Dalmacija.

Samo dva tjedna nas dijeli od Eurosonga gdje će nas predstavljati Splićanin Roko Blažević pjesmom „The Dream“, autora Jacquesa Houdeka.

Prema trenutnim kladionicama, našem predstavniku ne predviđa se prolazak u finale Eurosonga jer trenutno zauzima 33. mjesto od njih 41. Ipak, to ne mora ništa značiti s čime se slaže i Rajko Dujmić, autor pobjedničke pjesme 'Rock me' iz 1989. koju je izvela zadarska grupa Riva koju je predvodio vokal Emilije Kokić.

- Pravo će se stanje vidjeti kad počnu prve probe koje mnogo mijenjaju širu sliku, tako da one u ovom trenutku nisu toliko relevantne. Što se tiče Roka, mali pjeva dobro, no mlad je pa ćemo vidjeti kako će se snaći na jednoj takoj velikoj glazbenoj manifestaciji – rekao je Dujmić za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica Emilija Kokić, naša jedina eurovizijska pobjednica, Roku je poželila sreću u Izraelu, ali nije mogla predivdjeti njegov plasman jer nije čula sve pjesme.

- "The Dream" je lijepo upakirana skladba i vidi se da je pisana za Eurosong. E sad, kako će fanovi reagirati, uskoro ćemo saznati. Moglo bi se dogoditi da im bude super, ali i da to smatraju podilaženjem. Da sam na Rokovu mjestu i da sama nastupam, ne bih ponovno imala krila s obzirom da su već bila na Dori, a vidjeli smo i da su ih neki prijašnji natjecatelji također imali na sebi – komentirala je Emilija dodavši da bi pokušala smisliti originalni nastup, nešto što još nije viđeno.

Pogledajte što je Jacques Houdek rekao nakon Rokove pobjede na Dori 2019.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije