majka 2 djece

Nataša Janjić podijelila doživljaje s prvog putovanja avionom s djecom: Pripremila sam se za sve scenarije

Foto: Instagram
1/11
09.07.2021.
u 11:27

„Beba, toddler, kolica, kufer i mama sa samo dvije ruke", napisala je glumica Nataša Janjić Medančić u objavi na društvenim mrežama.

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se sa sinom Tonijem i kćeri Kajom nalazi u avionu. U opisu je istaknula da je fotografiju htjela objaviti i prije nekoliko dana, ali nikako nije našla vremena za to. Dodala je još da je to njezino prvo putovanje avionom s djecom. „Beba, toddler, kolica, kufer i mama sa samo dvije ruke", napisala je u objavi. Dodala je da je dan prije puta u glavi razradila sve moguće scenarije te se pokušala pripremiti za svaki od njih. Istaknula je da se nije dogodilo ništa loše, nego baš suprotno. „Glatko i s veseljem ušli smo u avion, nitko nije zaplakao, a oboje su momentalno zaspali čim se avion odlijepio od zemlje i spavali tako do izlaska iz aviona", otkrila je zabrinuta mama.

Foto: Instagram
Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku. „Mi smo veći paničari od njih“, jedan je od komentara.

Podsjetimo, glumica je u braku s ortopedom Nenadom Medančićem od 2018. godine te s njim ima dvoje djece. Prije toga bila je u braku s voditeljem Joškom Lokasom od 2012. do 2014. godine. Dodajmo još da je igrala  brojne uloge, a od 2006. godine je stalna članica ansambla kazališta Gavella. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije s djecom, pa je tako i ovaj put odlučila podijeliti ovaj trenutak sa svojim pratiteljima.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama

 

Komentara 1

KI
Kivika
11:41 09.07.2021.

Cek, cek, i to je vijest za novine? Super da je putovanje dobro proslo, ali putovanje avionom i nije bas neka senzacija. K'o da je zena sama s dvoje male djece prejahala pustinju Gobi na devi ili tako nesto? Osim toga uci u ZET-ov tramvaj ili Prometov bus s dvoje male djece je puno veci izazov od putovanja avionom ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije