Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Nataša Janjić: Prestala sam tulumariti kako bih sačuvala glas

janjić
Foto: pixsell
1/3
18.03.2011.
u 09:03

Za pobjedu u showu nema skriveni plan – ne pije svježa jaja, neće se odjenuti kao Lady Gaga niti će svakodnevno trčati tri sata

Od njezinih prijatelja često smo čuli da je Nataša Janjić duša svake zabave te da na prve taktove glazbe glumica uvijek prva zapjeva i zapleše. Jesu li u pravu, dosad nismo mogli provjeriti. No, jedinstvena prilika da Natašu vidimo s opuštenim kočnicama pružit će nam se u novoj sezoni HTV-ova showa “Zvijezde pjevaju”. U njemu će crvenokosa Splićanka glas pustiti pokraj mentora – pjevača Marka Tolje.

– Jako se radujem tom showu. I prije sam ga pokušavala pratiti te se potajno nadala da ću i ja dobiti pozivnicu za sudjelovanje u njemu – kazala je Nataša. U svojem životu dosad je “pivala” po raznim zborovima, nešto sitno u glazbenoj školi, na Akademiji dramskih umjetnosti i u predstavama. Ali svoj glas je prvi put - onako zapravo - pustila pred Markom Toljom.

– Marko mi je rekao da će sve biti u redu ako odglumim pjevačicu pa sam se počela ufuravati u tu ulogu – kazala je te nam priznala da je u “učitelju” pronašla ruku vodilju, ali i dobrog sugovornika.

– Zabavljamo se! Malo me kudi, malo hvali, malo pjevamo pa malo razgovaramo. Imamo sličan glazbeni ukus i lako se složimo oko izbora pjesama. Iako... Markova je uvijek zadnja! – našalila se Janjić. Pjevačke, kao i glumačke probe trudi se nikad ne preskočiti, a osim marljivog rada, prije nastupa na Prisavlju, prihvatila je i drukčije životne navike.

– Ne tulumarim! Pazim na glas. I moram priznati da osjećam kako mi su mi glasnice na tome jako zahvalne – tvrdi 29-godišnjakinja.

Za pobjedu u showu nema skriveni plan – ne pije svježa jaja, neće se odjenuti kao Lady Gaga niti će svakodnevno trčati tri sata. Ako dobije tisuće glasova, bit će to samo zbog vedrog duha i lojalnih prijatelja koji već sad počinju pripremati navijačke rekvizite.

– Rekli su da će navijati i zvati za mene. No, neću ih potkupljivati! Što dobijem, dobijem – skromno će Nataša još uvijek opijena tremom zbog najnovije uloge.

– Dosad sam se uvijek u kazalištu skrivala iza nekih likova, ali ovaj put pjevam u svoje ime. Nema skrivanja. Nema pretvaranja. Zbog toga imam veliku tremu – kaže N. Janjić.

Pozitivno uzbuđenje od kojeg joj nerijetko zadrhte koljena izbrisalo je njezin pobjednički duh.

– Marko bi vam rekao da idemo do finala, a ja kažem: “Daj da preživimo barem dvije emisije” - iskreno će Nataša.

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
16:03 18.03.2011.

Ajme pa gdje si tulumarila da mi je znat... meow ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije