IMA TRBUŠNJAKE

Nauljena i neodoljiva! Splitska glumica nikog ne ostavlja ravnodušnog: 'Gori sve!'

Ana Gruica
Foto: Instagram
1/6
02.07.2020.
u 07:00

Slike splitske glumice Ane Gruice Uglešić na Instagramu izazivaju pravu pomutnju.

Poziranje u bikiniju nikome nije strano u ovo ljetno doba, a pogotovo ne splitskoj glumici Ani Gruici Uglešić koja je posljednjom fotografijom na Instagramu među svojim pratiteljima. Ovo ljeto joj je, prema svemu sudeći, radno i to joj nimalo ne smeta.

- Posli probe #TeškeLjubavi za #Splitskoljeto2020 uhvatiti malo 'zjaka'. Premijera 27. 07. Sustipan Kad smo kod 'zjaka'... 'Split in space' 13.07. Zadar, 17.07. Split / Splitsko ljeto 2020., 19.07. Trogir Foto: @petragru (zna cura i ima top mobitel) P. S. Znam da ova slika nema veze s predstavama, ali ovako znam da ćete pročitati šta piše - napisala je ispod fotografije Splićanka kojoj pratitelji redovito komentiraju zategnutu figuru.

Foto: Instagram screenshot

"Gori sve", "Trbušnjaci. I to u ovoj pozi. Ovo printam i stavljam na frižider", "Ajme" samo su neki od komentara na njezinu najnoviju sliku kojom mami uzdahe dok odmara kraj bazena nauljena u bikiniju.

Inače, Gruica je prije braka s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem bila u vezi s Hrvojem Šalkovićem, a  kada su u rujnu 2017. prekinuli vratila se iz Zagreba u rodni Split, , što je za nju i tada dvogodišnjeg sina bila velika promjena. Istodobno, započela je vezu s uglednim psihijatrom, koji iz prethodnog braka ima 17-godišnju kćer Antoniju. – Djeca u toj dobi jako su prilagodljiva, pogotovo ako stalno primaju ljubav, a on je ima u velikim količinama, i u Zagrebu i u Splitu. Boranova obitelj voli Marata – kazala je Ana za Gloriu tvrdeći  da se ljubav između nje i Borana dogodila slučajno. 

Ana Gruica
1/11

– Borana poznajem više od dvadeset godina. Uvijek je bio ljubazan i pristojan, premda pomalo distanciran. Ljubav nam se dogodila iz vedrog neba. Sve je bilo spontano i neočekivano – ispričala je glumica koja je sa psihijatrom zajednički život započela tri mjeseca nakon početka veze, a nakon godine dana vjenčali su se u dvorcu Martinis Marchi na Šolti. 

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar marlony
marlony
07:38 02.07.2020.

Nema mi ništa gore od trbušnjaka na ženi...To je posljedica instagramskih influencerskih gluposti gdje žene između svih gluposti žele na kraju mišiće što muškarce - odbija. To ti je kao da mi muški počnemo nositi haljine i natječemo se tko će ljepšu a žene se zgražaju...

VJ
vjekoslavkatalina
07:28 02.07.2020.

glumica?..nikad cuo...danas tvarno kod nas moze svatko biti glumac ili 'glumac'

DU
Deleted user
07:56 02.07.2020.

ne dopada mi se kao glumica. gledala sam predstavu u kojoj je i ona bila. ona ne glumi već recitira, neprirodan glas... nekako iritantan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije