dobro raspoloženi

Ne viđamo ih često! Jedna od najljepših Hrvatica snimljena sa suprugom, njihova ljubav traje već 20 godina

Foto: nino strmotic/Vecernji list
1/12
10.05.2022.
u 15:00

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović (47) snimljena je u rijetkom izlasku sa suprugom Hrvojem Krstulovićem.  Zajedno su bili na premijeri ukrajinskog filma ''Donbas'' koji je prikazan u Zagrebu povodom obilježavanja Dana Europe.

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović (47) snimljena je u rijetkom izlasku sa suprugom Hrvojem Krstulovićem. 
Zajedno su bili na premijeri ukrajinskog filma ''Donbas'' koji je prikazan u Zagrebu povodom obilježavanja Dana Europe.

Branka je za ovu prigodu odabrala elegantnu crnu, usku haljinu koju je kombinirala sa zanimljivim srebrnim cipelama i bordo torbom marke Bottega Veneta. Dodatke ovog brenda obožavaju brojne ljubiteljice mode, a cijena cipela i torbe je preko 33.000 kuna. Njezin suprug odabrao je crno odijelo i bijelu košulju, a zajedno su nasmiješeni pozirali fotografima.

09.05.2022., Zagreb - U kinu Kaptol Boutique Centar odrzana je premijera ukrajinskog filma "Donbas" rezisera Sergeja Loznice. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika /PIXSELL
Podsjetimo, Branka je proglašena najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a potom je osvojila i laskavu titulu Miss Europe.
Hrvoje i Branka upoznali su se 2002. na ljetovanju na Hvaru. Vjenčali su se 2005. godine u zagrebačkom hotelu Westin, a iste godine dobili su sina Antu. Tri godine kasnije rodio im se sin Niko, a u ožujku 2013. godine dobili su trećeg sina Dinu.

-Bio je to prst sudbine. Ja obožavam Hvar i ondje godinama ljetujem s prijateljicama. Svakog sam ljeta nagovarala Milanu da nam se priključi, ali bi ona uvijek bila spriječena obavezama. No prošlo je ljeto sama nazvala i kazala da dolazi. Kad je stigla, bila je umorna od puta pa smo razmišljale da tu prvu večer ostanemo kod kuće no ipak smo se dogovorile da ćemo izaći. Tamo je bio i Hrvoje, Milanin prijatelj s fakulteta, i tako je sve to polako počelo- ispričala je svojedobno kako su se ona i suprug upoznali.

VIDEO Mia prije večerašnjeg nastupa: 'Bit ću energična i dati sve od sebe, drugo me ne zanima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije