NA INSTAGRAMU

Neda Parmać objavila fotografiju s nekadašnjom kolegicom iz benda, fanovi: 'Feminnem se vratio'

Neda Parmać
Foto: Promo
1/15
29.12.2021.
u 16:24

Glazbenice Neda Parmać i Pamela Ramljak nastupale su na jučerašnjem koncertu 'Božić u Ciboni', a tu su priliku iskoristile i za zajedničku fotografiju.

Pjevačica Neda Parmać (36) na Instagramu je objavila fotografiju s nekadašnjom kolegicom iz benda Feminnem, pjevačicom Pamelom Ramljak (42). Obje glazbenice nastupale su na koncertu 'Božić u Ciboni', a tu su priliku iskoristile i za zajedničku fotografiju. Neda je bila obučena u dugu tamnu haljinu na jedno rame, a Pamela u šljokičastu haljinu s prorezom. "Božić u Ciboni", napisala je Neda u opisu i dodala emotikon srca, a Pamela je u komentarima odgovorila s nekoliko emotikona srca.

U komentarima su pratitelji pisali svoje utiske na sinoćni koncert. "Odlični ste bili", pisali su. Također, pisali su i komplimente za izgled. "Ljepotice predivne", poručili su im. "Kaj ste zgodni", dodala je druga osoba. Neki su donijeli i drugačije zaključke. "Feminnem se vratio", zaključila je druga osoba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

Inače, Neda i Pamela bile su članice grupe Feminnem koja nas je 2009. godine predstavljala na Eurosongu. Pjesma koju su tada izvele zvala se 'Lako je sve', a s njima je pjevala i Nika Antolos. Grupa je bila poznata po čestim izmjenama članica, a raspala se 2012. godine. Dodajmo i da su 2005. godine, popularno nazvane Feminnemke, na Eurosongu predstavljale Bosnu i Hercegovinu, a grupu su 2004. godine nakon nastupa na natjecanju Nove TV 'Hrvatski Idol' osnovale Neda i Pamela s Ivanom Marić.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije