kratko je trajalo

Nedavno se hvalila vitkom figurom, a sad je natukla 13 kila i muči je celulit

britney spears
Foto: Twitter
1/4
02.06.2014.
u 10:00

Pjevačica navodno za nastup oblači i tajice u boji kože, a salo kriva steznikom

Pjevačica Britney Spears nikako na zelenu granu.

Još nedavno pohvalila se utegnutim i istreniranim tijelom, no čini se da je bilo teško pridržavati se strogog režima prehrane i vježbanja.

Američki tabloidi donose vijest da se nekad omiljena pjevačica udebljala 13 kilograma. Izvor njoj blizak otkrio je da Britney sad muči celulit koji joj se pojavio na nogama i trbuhu.

 

–  Mora se sakriti kad je na pozornici pa nosi steznik da bi izgledala vitkije otkrio je za National Enquirer.

Pjevačica navodno za nastup oblači i tajice u boji kože, a voli se pošpricati i sprejem za samotamnjenje kao bi skrila celulit. Za višak kilograma i narančinu koru kriv je fast food. –  Obožava McDonald's, a davi se i u tacosima i prženoj piletini –  otkriva izvor.

>>I ona se hvali istreniranim tijelom!

 

Komentara 3

AN
anteante80
20:41 04.06.2014.

Mislim da malo pretjerujete, malo guglajte i shvatit cete da trenutno nastupa gotovo gola! Odlicno izgleda, ne znam odakle vam ovakve informacije.

DI
duncan_idaho
10:48 02.06.2014.

ajme majko pa što ćemo sad?

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:23 02.06.2014.

i meni je slabost McDonalds

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije