Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je bolji?

Neno Belan u kulinarskom dvoboju s Dreletom i Lozarom

neno belan
Foto: pixsell
1/3
10.02.2011.
u 14:45

U povodu koncerta 12. veljače u Maloj dvorani Doma sportova, Neno Belan pozvao je novinare i obožavatelje na kulinarski dvoboj

Kako kuha Neno Belan, danas su mogli provjeriti mnogi njegovi obožavatelji.

U povodu koncerta 12. veljače u Maloj dvorani Doma sportova, Neno Belan pozvao je kolege na kulinarski dvoboj u kojem su kulinarsko umijeće pokazali Davor Dretar Drele i Saša Lozar za Narodni radio, ekipe Večernjeg lista i portala Index.hr te Neno Belan.

Za sve one, ako takvih još ima, koji još nisu odlučili hoće li ići na koncert, poruka je da se požure do prodajnih mjesta jer je karata za veliku feštu u subotu ostalo još vrlo malo .

 

Upravo danas, 10. veljače, Neno će sa svojim Fiumensima napraviti malu uvertiru u ono što nas čeka u Maloj dvorani Doma sportova, i to uz svirku uživo na Narodnom radiju u emisiji "Glazbeni show Dalibora Petka".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije