Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Survivor

Neočekivani oproštaj u crvenom timu, Vojislav: 'Izgubio sam veliko prijateljstvo'

Foto: Nova TV
1/8
24.04.2024.
u 00:15

U novoj epizodi showa Survivor dogodio se neočekivani oproštaj, a o čemu je točno riječ doznajte u nastavku teksta

Nakon što je plavo pleme tijesno pobijedilo crvene rezultatom 8:7 i osvojilo vrhunsku nagradu koja se sastoji od tuširanja, masaže i obilnog obroka, Mario je timovima priopćio tužne vijesti o Uroševoj ozbiljnoj ozljedi. Mario je otkrio da Uroš više neće moći sudjelovati u Survivoru zbog prevelikog rizika koji ozljeda predstavlja za njegovo zdravlje. „Pokušavali smo na sve moguće načine vratiti ga u igru, ali rizik je prevelik i na žalost Uroš mora napustiti Survivor“, objavio je Mario, prenoseći tužnu vijest ostalim sudionicima.

Posebno teško to je palo Vojislavu, koji je priznao da je Uroša smatrao bratom u showu. „Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem", rekao je Vojislav kroz suze, obećavajući da će od sada igrati i za sebe i za Uroša.

Dok je plavi tim uživao u blagodatima tuša, masaže i fine hrane, Luka i Nikola morali su se vratiti u kamp, jer su optuženi za krađu hrane iz vreća za smeće. Luka je kazao da mu je kazna možda i dobro došla kako bi se dodatno fokusirao i izbjegao buduće pogreške.

 

1/8

 

VEZANI ČLANCI:

 

Nikola je otkrio da nisu samo oni krivi za prekršaj pravila, već je implicirao da su i druge osobe bile sudionici. „Najviše me razočarala Matea, jer ona je bila tu uz nas dok se to događalo. Ali bile su tu još dvije, tri osobe koje, da su bile bliže, sigurno bi isto jele“, rekao je Nikola.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije