Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Nera Stipičević: Odlazim u Pariz jer sam dobila stipendiju

'12.12.2010., Hrvatsko narodno kazaliste, Zagreb - Odrzan je vec tradicionalni 10. Vip-ov bozicni koncert u zagrebaskom HNK. Okupljene uzvanike zabavljao je velik broj glazbenika. Nera Stipicevic. Pho
'Anto Magzan/PIXSELL'
15.06.2013.
u 09:00

Umjesto u rodnoj Makarskoj glumica će ljeto provesti u Parizu gdje će je sigurno često posjećivati dečko Marijan Galić

Glumica i pjevačica Nera Stipičević ljeto će umjesto u rodnoj Makarskoj provesti u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu.

Koji je povod za odlazak u Francusku?

– Dobila sam stipendiju za autorski projekt koji u srpnju idem dalje razvijati u Parizu. I samu me iznenadilo što sam prošla na natječaju jer je to bio prvi put da uopće prijavljujem neke svoje radove.

Poznajete li ikoga u Parizu ili idete naslijepo?

– Imam neke znance, ali više-manje će to ipak biti put u nepoznato. Nikada prije nisam bila u Parizu, a oduvijek sam čekala pravu priliku da odem pa mi se ovo sada čini idealno.

Hoće li jednoj Dalmatinki biti problematično provesti ljeto daleko od mora?

– Prije dvije godine bila sam dva mjeseca u New Yorku i bilo je užasno vruće, ali je grad očaravajući pa sam malo mislila na more. Vjerujem da će tako biti i u Parizu, premda znam da će mi nedostajati dom.

Putuje li vaš dečko Marijan Galić s vama?

– Ne, on ostaje u Hrvatskoj, ali sigurno će doći do Pariza. Predugo smo skupa i uhodani smo pa znamo kvalitetno provesti i vrijeme kada nismo zajedno. Vjerujem da je čak za vezu i dobro malo razdvojenosti.

Planirate li uskoro svadbu?

– Naravno da razmišljamo o tome, ali je još ne planiramo. Ako se dogodi, bit će to nešto spontano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije