Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi?

Neraspoložen i s torbom u ruci! Affleck snimljen nakon što se iselio iz vile u kojoj je živio s J.Lo

Foto: Profimedia
1/16
29.06.2024.
u 17:26

O fizičkom odvajanju slavnog para piše se već neko vrijeme, a mnogi ovo vide kao potvrdu te priče. Ben je navodno uzeo sve svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu prije nego što se njegova supruga vratila s nedavnog putovanja Europom, rekao je izvor za People.

Tema razvoda Bennifer jedna je od vrućih tema u medijima, a ovaj trač već neko vrijeme kola kuloarima. Par se o svemu nije oglašavao, ali svojim postupcima dodatno potpiruju priču. Ovoga puta fotoreporteri su uhvatili Bena Afflecka (51) kako šeta okolo s kovčegom. Naime, Ben je navodno iselio iz vile u kojoj su živjeli, a potom su ga fotografi 'uhvatili' s putnom torbom u jednoj ruci, a u drugoj je ruci nosio kavu dok je izlazio iz ureda te uopće nije bio dobro  raspoložen. 

O fizičkom odvajanju slavnog para piše se već neko vrijeme, a mnogi ovo vide kao potvrdu te priče. Ben je navodno uzeo sve svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu prije nego što se njegova supruga vratila s nedavnog putovanja Europom, rekao je izvor za People. "Ben već neko vrijeme živi u iznajmljenoj kući u Brentwoodu. Čini se da je dobro. Svaki dan je u svom uredu i čini se usredotočen na posao. Također provodi vrijeme sa svojom djecom", rekao je drugi izvor za strane medije. 

Podsjetimo, paparazzi su snimili Jennifer kako uživa u odmoru u Italiji, a u njezinom društvu nije bio Ben. Na fotografijama koje su objavljenje slavna pjevačica se sunča na brodu i ne skida osmijeh s lica iako su joj zadnji tjedni bili izrazito teški jer je njezin brak s Affleckom u krizi. Zbog cijele situacije s Benom pop diva je odgodila i svoju turneju i tako razočarala brojne obožavatelje, ali na taj potez se odlučila jer se htjela posvetiti obitelji i suprugu koji navodno opet ima problema s alkoholom. 

People je već pisao kako Lopez planira putovati ovo ljeto, zbog napetosti u braku s Affleckom. Nakon što su u javnosti objavljene informacije kako im je brak u krizi Jennifer i Ben nastavili su se zajedno pojavljivati u javnosti i zajedno su bili i na obiteljskim događanjima. Nedavno su prisustvovali maturalnoj zabavi Affleckova sina Samuela (12) zajedno s Affleckovom bivšom suprugom Jennifer Garner. Lopez je također u nedjelju objavila emotivnu poruku svom suprugu na Instagramu povodom Dana očeva i napisala je kako je on njihov heroj.

Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Osim sina Samuela, Affleck iz baraka s Jennifer Garner ima i kćeri Violet (18) i Seraphinu (15). Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri. 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije