Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađen je mrtav u hotelu

Neslužbeno otkriven uzrok smrti bubnjara Foo Fightersa (50), hitna pomoć stigla je odmah, ali spasa mu nije bilo

Taylor Hawkins, drummer of the band Foo Fighters has died
Foto: FRED PROUSER/REUTERS
1/3
27.03.2022.
u 10:19

Mediji su također objavili da je bubnjar pronađen mrtav u svojoj sobi u hotelu Casa Medina nakon što je nazvao recepciju i žalio se na bolove u prsima. Hitna pomoć ga je, međutim, zatekla bez znakova života.

Bubnjar Foo Fightersa Taylor Hawkins imao je u trenutku smrti u organizmu 10 psihoaktivnih supstanci, uključujući opijate, objavile su u subotu kolumbijske vlasti. Bubnjar slavne američke grupe pronađen je mrtav u petak u svojoj 50. godini u hotelskoj sobi u Bogoti, gdje je bend trebao nastupiti iste večeri.

"Toksikološkom analizom dosad je otkriveno deset supstanci u tijelu Taylora Hawkinsa, uključujući opijate, antidepresive, anksiolitike i marihuanu", objavile su kolumbijske vlasti.

Ured kolumbijskog državnog tužitelja nije službeno proglasio uzrok smrti, ali su lokalni mediji pozivajući se na bliske izvore istrazi objavili da se radi o predoziranju heroinom i kombinacijom antidepresiva i benzodiazepina.

FILE PHOTO: Taylor Hawkins and Dave Grohl induct Rush at the 2013 Rock and Roll Hall of Fame induction ceremony in Los Angeles April 18, 2013. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Photo: MARIO ANZUONI/REUTERS
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Mediji su također objavili da je bubnjar pronađen mrtav u svojoj sobi u hotelu Casa Medina nakon što je nazvao recepciju i žalio se na bolove u prsima. Hitna pomoć ga je, međutim, zatekla bez znakova života.

Hawkins je prošlosti imao problema s ovisnošću o drogama i prije 20 godina je jedva preživio predoziranje. Grupu Foo Fighters osnovao je 1994. Dave Grohl, bubnjar Nirvane. Bend je objavio 10 studijskih albuma s brojnim hit singlovima poput "Everlong", "Times Like These" i "Learn To Fly."

Osvojili su 12 Grammyja i prošle su godine uvršteni u Rock & Roll kuću slavnih. Hawkins je bio njihov član od 1997., a prije toga je svirao s Alanis Morrisette.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije