Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend na snijegu

Nevena Rendeli nasmijale je mnoge ovim videom svog supruga: Oprosti, ali ovo je hit

Foto: instagram
1/7
01.02.2021.
u 11:36

Dok je snimao Nevenu njezin suprug Mak Vejzović poskliznuo se na snijegu, a ona je video objavila na Instagramu.

Aktivno i na snijegu je Nevena Rendeli Vejzović provela ovaj vikend i to zahvaljujući prijateljicama koje su je nagovorile da izabere šetnju po snijegu umjesto kojeg dodatnog sata sna vikendom. 

- Znate ono kad u subotu odlučite da ćete nedjelju provesti na planini a kad se ujutro probudite i vidite da je vani snježni Mordor samo snoozate alarm i nastavite spavati? E, pa tako bih i ja danas da me #uvijekspremne @miavito5 i @ippasalic nisu izvukle iz kreveta i odvukle u mećavu. Sad mi je drago, propustila bih ovu ljepotu na Samoborskom gorju i ne bih odradila trening - napisala je bivša HRT-ova voditeljica uz fotografiju snimljenu na snježnim obroncima.

S njima je bio i Nevenin suprug Mak Vejzović, a Nevena je objavila jedan video koji je mnoge dobro nasmijao, a u kojem Nevena pokazuje kako nije lako biti, kako je to sama Nevena napisala, Instagram suprug. Naime, dok je snimao Nevenu Mak se poskliznuo na snijegu i pao i taj snimak je bivša voditeljica objavila na Instagramu i napisala: Ovaj video je posvećen svim #instagramhusbands. @makvej oprosti ali ovo je hit.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

TT
TTjac
11:52 01.02.2021.

Bez veze.

ZV
zvezdomor
12:16 01.02.2021.

njezin ugriz je smrtonosan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije