Ljubav je na selu

Nevenka Bekavac slomila je srce Žigi, a sad se vraća u show

ljubav je na selu
Foto: RTL, Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
04.10.2016.
u 15:08

Splićanka Nevenka u prošloj sezoni pobjegla je s imanja Gorana Žige, ali od ljubavi ne odustaje i želi je pronaći u showu

U večerašnjoj emisiji "Ljubavi na selu" šest farmera odlazi na spojeve s djevojkama koje su im pisala pisma kako bi se bolje upoznali, a farmeri će na kraju odlučiti koje će se djevojke i u sljedećim nastavcima boriti za ljubav farmera. U zanimljivim razgovorima neki farmeri su otkrili da su zbog ove RTL-ove emisije čak tetovirali i riječ ljubav, a neki imaju naušnice u obliku srca.

Ipak, najveće iznenađenje bio je dolazak Nevenke Bekavac iz Splita koja je u prošloj sezoni pokušala pridobiti ljubav sada već legendarnog farmera Gorana Žige. Nevenka se ponovno prijavila u show jer, kako kaže, želi pronaći pravu ljubav.  

U prošloj sezoni sama je napustila show jer je shvatila da ne može živjeti na selu kod Žige, što je njega jako rastužilo

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:07 04.10.2016.

To mačko, manekenska karijera neka malo pričeka, bitniji su mediji, kad medije osvojiš a osvojila si inače te nebi zvali e onda ide sve ko po loju, sljedeća stepenica je loto djevojka i onda polako dalje do dnevnika..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije