Prvi put u Australij

Nicole Kidman modno usklađena i sa svojom malom mezimicom Faith

kidman
Foto: Splash
1/3
09.07.2011.
u 11:50

Oskarovka i njezin suprug Keith Urban svoju su šestomjesečnu kćer prošli tjedan prvi put odveli u Australiju i upoznali je s Nicolinim roditeljima i sestrom Antonijom

Iako su se kući u Los Angeles željeli vratiti bez pratnje fotografa, glumica Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban na aerodromu u Sidneyu nisu im uspjeli pobjeći. Paparazzi su tako uspjeli ovjekovječiti nježan trenutak kad je lijepa oskarovka preslatku šestomjesečnu kćerkicu Faith Margaret, koju je 28. prosinca rodila zamjenska majka, obasula poljupcima prije nego što se cijela obitelj ukrcala u avion za SAD. Iako nije željela pozornost javnosti, glumica se pobrinula da ona i njezina mezimica za dugo putovanje budu modno usklađene. Nicole je odisala svježinom u bež tonovima, dok je svoju djevojčicu odjenula u nježno ružičastu opravicu. A razlog dolaska najpoznatije australske kćeri u rodnu zemlju, u kojoj je provela tjedan dana, zaista je bio poseban: mala Faith prvi put je posjetila domovinu svoje mame i napokon upoznala baku i djeda Anthonyja i Janelle Kidman, kao i tetu Antoniju te njezino petero djece. Nicole je u roditeljskoj vili iz 19. stoljeća na Bunya Hillu, 125 km južno od Sydneya, do nedjelje uživala s kćerima Sunday Rose i Faith, a onda im se pridružio i tata Keith. Glazbenik je na tri dana prekinuo svjetsku turneju kako bi bio uz suprugu koja je u Australiji proslavila 44. rođendan. No, razloga za slavlje imali su još jer je par 25. lipnja, pet dana poslije rođendana glumice, obilježio i petu godišnjicu braka. Zabavu im je tek nakratko pokvario nestanak struje u cijelom području, koji su uzrokovale snažne oluje. Proslavu još jednog rođendana, onog starije kćeri, ponosni su roditelji odlučili organizirati u L.A.-u. Naime, Sunday Rose je 7. lipnja navršila tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije