Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogiuma najatraktivnija

Nikolina iz 'Braka na prvu' otkrila što zapravo radi: 'To nisu klasični katamarani, već luksuzni privatni brodovi'

Foto: RTL
1/7
23.06.2024.
u 21:00

Jedna od bivših kandidatkinja koja je zanimljiva gledateljima je i Nikolina Dianežević. Ona je sada otkrila da ljeti radi kao kuharica na katamaranima.

Završio je show 'Brak na prvu', a mnoge zanima čime se zapravo bave bivši kandidati koje su gledali u showu. Jedna od bivših kandidatkinja koja je zanimljiva gledateljima je i Nikolina Dianežević. Ona je sada otkrila da ljeti radi kao kuharica na katamaranima.  "Radim kao kuharica na katamaranima ljeti pa sam u iščekivanju vrućina i sezone", rekla je Nikolina za RTL.hr. Dodala je i da u srpnju i kolovozu odlazi na dva tjedna jedrenja. "To nisu klasični katamarani, već luksuzni privatni brodovi na kojima kuham za goste iz cijelog svijeta", pojasnila je bivša kandidatkinja. 

 

 

Otkrila je i da je majku povela na odmor na Rab. "Baš sam ponosna na to. Da konačno i ja nju povedem na more, a ne samo ona mene kao kad sam bila manja," priznala je. 

Podijelila je i da se još uvijek druži s nekim kandidatima koje je upoznala u showu. "Čujem se najviše s Tamarom, Klarom, Renatom i Anom od djevojaka, a od muških samo s Antonom. Tamari je bio rođendan, pa smo se čule, a Ani sam obećala da ću doći u Norvešku, jer se ona odselila tamo," napomenula je. 

VEZANI ČLANCI:

Nikolina Dianežević iz Zagreba bila je jedna od kandidatkinja koja će stupiti o 'brak' za potrebe ovog eksperimenta, a gledateljima je već poznata iz čak dva showa. Osim što se borila za srce Gospodina Savršenog, Tonija Šćulca, Dianežević je pokazala i svoje kulinarsko umijeće u emisiji 'Tri, dva, jedan - peci!'. Tamo je došla do finalne epizode prije više od 10 godina. 

Od sudjelovanja u tom showu, Nikolina se dosta promijenila i više nema crvenu kosu, već je postala plavuša. Na početku showa 'Gospodin Savršeni' otkrila je kakve muškarce voli. 

-  Volim kad je netko simpatična osoba koja osmijehom obasja prostoriju. Uvijek će me privući topla, srdačna osoba, koja je jako tolerantna, otvorena prema ljudima, životu, iskustvima, avanturama kazala je tada Nikolina koja ljubav smatra nesebičnim davanjem, prihvaćanjem druge osobe onakva kakva je i neprestanom podrškom. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

1/61

- Izjednačila bih ljubav s osjećajem doma; kad ti je ta osoba dom i mirna luka i da se osjećaš da će sve biti dobro kad te zagrli... Da se jednostavno osjećaš sigurno pa bih rekla da je ljubav - sigurnost- ispričala je Zagrepčanka prije dvije godine, a Gospodina Savršenog planirala je osvojiti kulinarskim umijećem i otvorenim duhom. Ipak, nije uspjela, jer se Toni zaljubio u Stankicu s kojom je nakon showa završio u vezi. No, ni ta veza nije potrajala i nedavno su prekinuli. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije