Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz kokpita

Nikolina Pišek javila se s iznenađujućeg mjesta: 'Putnici, vežite pojaseve'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/19
25.06.2024.
u 07:00

Nikolina je podijelila snimku na kojoj sjedi za upravljačem u avionu.

Voditeljica Nikolina Pišek javila se svojim pratiteljima na Instagramu s jednom zanimljivom fotografijom. Naime, Nikolina je podijelila snimku na kojoj sjedi za upravljačem u avionu. "Dragi putnici, vežite svoje pojaseve... Sve je moguće kada vozi ekipa iz Travnog. Točnije, nas troje", napisala je pored fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Pišek je krajem prošlog mjeseca uselila u luksuznu vilu u podnožju zagrebačkog Sljemena i od tad sa svojim obožavateljima neprestano dijeli proces uređenja novog doma. Kuću vrijednu 1,7 milijuna eura kupila je zajedno sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem koji je u međuvremenu preminuo, pa poslove selidbe uglavnom obavlja sama. U recentnoj objavi na društvenoj mreži Instagram podijelila je vlastita iskustva.

- Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su mi. Ne vjerujte nikome tko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate što? - započela je atraktivna Zagrepčanka svoju ispovijest, pa nastavila: - Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, namještam, živim u prostoru koji polako osjećam i rađaju mi se nove ideje i vizije. I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome uljepšam život. I znate još što? Obožavam ljepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u suvremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - slikovito se izrazila Pišek u opisu videa u kojem je možemo vidjeti kako nosi kutije sa stvarima.

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
20:48 25.06.2024.

Kaj je išla v beograd iskati novog ...ača?

MA
mamba123
11:00 25.06.2024.

koma od žene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije