novi dom

Nikolina Ristović pokazala dio nove luksuzne kuće od 400 kvadrata u Zagrebu

Foto: Instagram
1/7
26.06.2021.
u 11:29

"Novi početak. House makeover, dan prvi", napisala je u opisu snimke koja prikazuje donju etažu kuće.

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović, djevojački Pišek, nedavno je otkrila da sa suprugom Vidojem Ristovićem uređuje kuću u podsljemenskoj zoni. Kuća se prostire na 400 kvadrata, a prema svemu sudeći supružnici će uskoro useliti u svoj novi dom. 

Nikolina i njezin suprug, inače povjesničar umjetnosti, trenutno renoviraju dom, a to je potvrdila i sama Nikolina koja je na svom Insta Storyju objavila fotografiju i pratiteljima pokazala dio svog novog luksuznog doma. "Novi početak. House makeover, dan prvi", napisala je u opisu snimke koja prikazuje donju etažu kuće. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ristović i njezina šestogodišnja kći Una Sofija u veljači su se otrovale ugljičnim monoksidom uslijed puknute plinske cijevi u njezinoj zgradi na kojoj se vršila sanacija. Odmah su prevezene u bolnicu i sve je srećom prošlo bez tragičnog ishoda iako je Nikolina medijima kazala da su ih minute dijelile od sigurne smrti. Nakon tog traumatičnog događaja s kćeri je boravila u jednom zagrebačkom hotelu. Dva tjedna nakon šokantnog događaja Nikolina se oglasila na svom Instagramu i otkrila da se trenutno osjeća dobro. - Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influencerskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - napisala je tada Nikolina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 15

CR
crna.rupa
11:51 26.06.2021.

Slike uznemirujućeg sadržaja. Mole se oni sa srčanim problemima neka izbjegavaju stranicu jer je duplo strašnija od one na kojima je slika Veljače.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:58 26.06.2021.

Nikolina Nova je izgleda obnovila svoj ugovor s VL. Sada očekujem objave sve ružnijih fotografija i blesavijih tekstova u bržem nizu od onih ne previše darovite Ele, koja je iz njoj i njemu odvratnog Zagreba otišla u Istru.

AT
alojz.targus
11:53 26.06.2021.

Tko je dama ,molim ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije