Radno u 2022.

Nina Badrić o zaradama pjevača za doček Nove godine: Neka mi se javi tko bi platio 100 tisuća eura

Foto: Instagram
1/7
10.12.2021.
u 08:32

Pjevačica je nedavno predstavila i spot za svoju novu pjesmu "Pamtim", čije je stihove i napisala

Nina Badrić nedavno je publici predstavila svoju novu pjesmu "Pamtim" za koju potpisuje stihove. Nakon objave spota i pjesme pjevačica je rekla kako je to njezina najintimnija pjesma do sada.

– Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva – rekla je Nina. Predstavljajući novu pjesmu u intervju za IN Magazin osvrnula se i na doček Nove godine te otkrila nešto o svojoj novogodišnjoj gaži te iznosa koji se spominju kada su u pitanju nastupi za doček.

– Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu svi smo odsjedili u svojim kućama. Na trgu u Budvi u Crnoj Gori pjevam 30. prosinca, a 31. sam, na svoje veliko veselje, u Brčkom na trgu. Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer se izlazi s ciframa koje mnogi od nas nikada nisu ni vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi – poručuje Nina. Ljubav je često tema njezinih pjesama, a zašto je još uvijek solo po pitanju ljubavi, Nina je objasnila.

– Puno puta rekla sam da sam teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, djelujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Radije ću živjeti sama nego bilo s kim jer prava ljubav ne događa se svaki drugi mjesec, to je vrijedno čekati u životu. Ako ne u ovom, u drugom sigurno – kaže.

VIDEO Sanela i Edin zaručili su se u zadnjoj epizodi ''Braka na prvu'', no stvari su se promijenile

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar southman
southman
09:29 10.12.2021.

A da ti netko plati toliko ti bi od toga platila poreza koliko ?? Vjerovatno toliko da bih ti ja morao i dalje plaćati zdravstveno osiguranje.

Avatar markoii123
markoii123
09:36 10.12.2021.

Nije problem visina honorara,to ovisi o kvaliteti glazbenika i sposobnosti managera,problem je da li će država dobiti porez na dobit koje ostvaruju naše zvijezde tokom praznika.

DU
Deleted user
10:08 10.12.2021.

Ako dvije nule skinemo možemo se dogovoriti na staru godinu Božić mi je već zauzet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije