predivne dame

ANKETA Nina Badrić i Franka Batelić zablistale u istoj haljini od 640 eura, kojoj stoji bolje?

Foto: Krie Design Facebook
1/6
23.06.2023.
u 15:41

Koliko je sretna zbog činjenice da su upravo njih dvije odabrale njezinu haljinu dizajnerica Kristina Burja otkrila je i u objavi na službenoj Facebook stranici brenda Krie Design

Dizajnerica Kristina Burja sa svojim brendom Krie Desing posljednjh godina niže velike uspjehe, a njezine kreacije sve češće biraju i poznate Hrvatice. U novoj kolekciji našla se i predivna ljubičasta Fabulous Gown haljina u kojoj su zablistale dvije poznate i uspješne Hrvatice - pjevačice Nina Badrić (50) i Franka Batelić (31). 

Koliko je sretna zbog činjenice da su upravo njih dvije odabrale njezinu haljinu dizajnerica je otkrila i u objavi na službenoj Facebook stranici brenda Krie Design. 

- Poseban je osjećaj kada se naše kreacije isprofiliraju kao IT komadi, a najviše nas veseli jer lijepo pristaju svim ženama. Prekrasne Franka Batelić i Nina Badrić oduševile su stajlingom u našoj Fabulous haljini. Obje su ju začinile svojom osobnošću i nose ju na svoj način. To je poanta mode - stoji u objavi. Inače, riječ je o haljini koja stoji 640 eura. 

A kome stoji bolje? Nini Badrić ili Franki Batelić? Za svog favorita možete glasati u našoj anketi. 

Kome stoji bolje haljina Fabulous gown by Krie Desing?

Inače, Kristina Burja sa svojim Krie Designom već je godinama predvodnica održive mode na domaćoj, ali i svjetskoj modnoj sceni. Nedavno je veliki interes pobudila još jedna njezina jedinstvena modna priča, kolekcija „Modifie Future”, koja je izrađena od tekstilnog vlakna 'ECONYL®', a koje se dobiva recikliranjem ribarskih mreža i odbačenog najlona te nastaje kroz proces radikalne regeneracije i pročišćavanja najlonskog otpada i može se beskonačno puta reciklirati.

Kristina Burja koristeći nova vlakna budućnosti i sve dostupne inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života, želi pokazati kako malim koracima možemo spasiti našu planetu, a sve je to i u fokusu Amadria Parka, u čijem je prostoru, u Opatiji, otvoren Krie boutique. Oni također podupiru ideju održivog razvoja i nastoje pružiti usluge po najvišim standardima na odgovoran i održiv način. Baš zato se upravo priča Krie Designa odlično nadovezuje na njihovu te zajedno šalju još snažniju poruku javnosti. Unapređuju poslovanje čuvajući okoliš te ostvaruju pozitivan ekonomski i socijalni utjecaj na lokalne zajednice u kojima posluju.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Komentara 11

YE
Yeah
17:03 23.06.2023.

Ovo oko vrata je kao omca, koji podvaljeni uzas. Odgovor: niti jednoj!

KU
kuramela
16:35 23.06.2023.

Katastrofa od haljine.

DU
Deleted user
17:02 23.06.2023.

Haljina je cisti uzas ali Franka je mlada i ima elegantniju liniju i njoj normalno ljepse stoji. Nina bi vec trebala znat izabrat odjecu koja je primjerena njenoj figuri i dobi jer nije j.lo da moze isfurat sto hoce i da ce izgledat senzacionalno u tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije