na instagramu

Nina Badrić pokazala kako skače u more, obožavatelji joj poručili. 'Možeš na Olimpijske igre'

Foto: instagram
1/14
10.08.2024.
u 20:15

"Bombica", napisala je kratko u opisu objave te zaradila brojne komplimente. "Sačuvaj tu ljepotu i dijete u sebi uvijek", "Predobra fotka", bili su samo neki od komentara. "Možeš na Olimpijske Igre... 10/10", našalio se jedan pratitelj.

Pjevačica Nina Badrić (52) trenutno uživa u odmoru u Jelsi na otoku Hvaru, na kojem ima i kuću za odmor, a na društvenim mrežama se pohvalila time kako uživa. Naime, Nina je ranije objavila nekoliko prizora, a sada je dodala i fotografiju svog skoka u more. "Bombica", napisala je kratko u opisu objave te zaradila brojne komplimente. "Sačuvaj tu ljepotu i dijete u sebi uvijek", "Predobra fotka", bili su samo neki od komentara. "Možeš na Olimpijske Igre... 10/10", našalio se jedan pratitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsjetimo, prije nego je došla na Hvar, Nina je uživala u Grčkoj. S Mikonosa se javila svojim pratiteljima na Instagramu gdje je objavila tri fotografije s ove destinacije i uz opis fotografija je napisala: Kojim putem krenuti? Na ovo pitanje u jednom komentaru je dobila odgovor: A gdje ne krenuti na Mikonosu. to je bolje pitanje. Nina je uzvratila kako su sve preporuke dobrodošle, a u komentarima joj je pisala i kolegica Jelena Rozga i poručila je: Guštaj Ninočka moja lipa! Obožavatelji su pohvalili i njezin izgled i ljetnu bijelu haljinu koju je nosila ovom prigodom. 

Nina se još nekoliko puta javila iz Grčke, te je otkrila da se nalazi na Scorpiosu. Tamo je uživala na plaži, a objavila je i nekoliko videa i fotografija na kojima je u badiću. "Omg, pa moje tri najdraže pjevačice na okupu", "Dobra fora", "Zgodnoćo", pisali su joj pratitelji u komentarima. Nina izgleda odlično, a već je poznato da pjevačica ne konzumira meso, te kaže da je zbog toga izgubila kilograme.

VIDEO Nevjerojatni prozori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije