ljeto još traje

Nives Celzijus istaknula bujne atribute u vrućim hlačicama, komentari ne staju: 'Bomba'

Foto: Instagram
1/12
30.09.2022.
u 12:43

Pozirala je u crnom topiću s dubokim dekolteom i vrućim hlačicama koje su istaknule njezine noge, a kombinaciju je upotpunila metalik natikačama i crnim sunčanim naočalama.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) svoje pratitelje na Instagramu redovito počasti provokativnim izdanjima, a sada je pokazala da ljeto za nju još nije završilo. Nives se pohvalila kako uživa na Hvaru te ponovno probudila maštu, a u prvom planu opet su se našli njezini bujni atributi.

Pozirala je u crnom topiću s dubokim dekolteom i vrućim hlačicama koje su istaknule njezine noge, a kombinaciju je upotpunila metalik natikačama i crnim sunčanim naočalama i zaradila brojne komplimente pratitelja.

''Ma tooo'', ''Zgodna si'', ''Lijepo'', ''Ljepotica'', ''Te noge su nešto najljepše što postoji'', ''Kraljica'', ''Noge'', ''Wow'', ''Bomba'', samo je dio komentara.

Celzijus je nedavno zagolicala maštu pratitelja fotografijom na kojoj je pozirala u minijaturnom bikiniju s izrezom, a pokazala je i djelić tetovaže te zaintrigirala pratitelje.

Inače, Nives je nedavno otkrila kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru. Na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala kako trenira, a otkrila je i što radi paralelno. Na snimci Nives vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. - Dan drugi. Možete li vi gledati koliko ja mogu vrtjeti? - započela je zatim objasnila:

- Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjeti hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima... - napisala je uz snimku na kojoj je u crnom topu i minijaturnim bež hlačicama. 

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Ključne riječi

Komentara 2

TE
Teig1
13:30 30.09.2022.

Izgleda da je zasjela na Nord Stream 2, zato takva ogromna rupa iz svemira prepoznatljiva

ZA
zagi101
16:35 30.09.2022.

Niveeeees i ja bih malooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije