UZ FOTKU U BADIĆU

Nives Celzijus objavila neobičan status i iznenadila pratitelje: 'Prestara, predebela, premasna, pregadna'

Foto: Instagram
1/18
01.08.2024.
u 21:00

U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda u badiću, no mnoge je zaintrigirao status koji je objavila uz fotku.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus uživa u morskim radostima. U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda u badiću, no mnoge je zaintrigirao status koji je objavila uz fotku.
"Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna...I sebi savršena!" napisala je Celzijus uz zavodljivu fotografiju. Mnogi su joj pisali da izgleda odlično te su se nizali komentari pratitelja od kojih su samo neki: 'Seks bomba', 'Najljepša', 'Prezgodna'...

 

Prije nekoliko dana odlučila je s pratiteljima podijeliti kako provodi ove vruće ljetne dane te je objavila video sa sunčanog Jadrana. Na snimku Nives stoji i vesla na dasci za plivanje dok je njezini snimaju s broda. Influencerica se u jednom trenutku odvažila i zajahala bijelu dasku, a u opisu videa je napisala: - Celulit na sunce…- iako se može pohvaliti sa zavidnom linijom. Ostatak videa veslala je u sjedećem položaju i mahala kameri. Njezini obožavatelji pritom su ostali oduševljeni viđenim kadrovima. - "Celzijusi na sunce", "Izazivaš klimatske promjene", "Simpatična Nives", "Ide ti to dobro", "Zgodni ste i sexy", "Puno previše, važnosti se daje na tim glupostima, celulit, zamisli ti čuda 😜" - komplimentirali su Nives njezini vjerni pratitelji. Video je u nekoliko sati skupio preko dvije tisuće oznaka 'sviđa mi se'.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Nives se ranije znala obračunati s hejterima kad je u pitanju njezin izgled. Naime, jedan pratitelj je na njezinu fotku u badiću prokomentirao kako se udebljala, na što mu je ona zatvorila usta. - Moja parola je da izgledam po mojim estetskim kriterijima i u tome sam izuzetno uspješna - odbrusila je spisateljica. 

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48


Inače, Nives je nedavno otkrila da je otišla na odmor te se uputila na kupanje i podijelila video. Otkrila je i kako se osvježava kupanjem u bazenu po ovim vrućinama. Celzijus je nosila minijaturni bikini koji je istaknuo njezine obline i raspustila kosu, a u videu koji je objavila pokazala je kako pliva i kako izlazi iz bazena. "Koliko je u vas Celzijusa?", pitala je u opisu zavodljive objave.

Potom je s fanovima podijelila da ljetuje u Crikvenici te objavila fotografije s broda na kojima je pozirala u minijaturnom bikiniju koji je imao zebra print. Bikini je istaknuo brojne njezine obline te je Nives pozirala u različitim pozama. U komentarima su je mnogi hvalili. "Predivna uvijek", "Ljepoto", pisali su joj, ali bilo je i onih koji su je napali.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Komentara 2

Avatar memento mori
memento mori
00:25 02.08.2024.

Simentalka..muzara...

JU
JurekJuric
07:46 02.08.2024.

Koliko stoji sat rentanja...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije