Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazala previše?

Nives ronila s prijateljicom pa joj grudi 'pobjegle' iz badića

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/5
21.08.2017.
u 10:26

Pjevačica nas je ovoga ljeta častila s brojnim fotografijama s plaže

Nives Celzijus ne skriva svoje atribute. No, ovaj put pokazala je sigurno više nego što je planirala i to sasvim slučajno.

Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju iz mora na kojoj roni s prijateljicom Sanjom Agić, no svi su primijetili samo jedno. Nives su iz crnog badića ispale grudi, što nisu propustili primijetiti njezini obožavatelji. 

 

U trenucima nesigurnosti, ona mi pruži ruku... @sanjaagic #bestfriends #friendship #love

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

– U trenucima nesigurnosti, ona mi pruži ruku – napisala je Nives ispod fotografije na koju je dobila mnoštvo lajkova. 

Nives je ovo ljeto objavila mnoštvo izazovnih fotografija s ljetovanja. Prvo se na Silbi odmarala s Daliborom Petkom i Ivanom Mišerić, a kasnije je s djecom bila u Podgori.

Nives Celzijus
1/19
Nives Celzijus
1/4

Komentara 32

JP
josip.pivar11
11:07 21.08.2017.

Kako samo uspijevate pronaći ovako bombastične vijesti? Tolikima je bolje kad ovo vide i malčice pročitaju.

MA
Magnificus
12:56 21.08.2017.

dno dna od novinarstva! kliknuo sam na ovaj "članak" samo da bih to napisao....a o dotičnoj ne vrijedi trošiti riječi, ovakve "članke" mogu klikati samo pubertetlije !

DO
dopizdilomi
12:20 21.08.2017.

I dalje vicem protiv žutila: Sudac: Fato, uporno tvrdite da Vas je Suljo silovao stojećke, a Vi ste od njega viši za glavu. Kako je to moguće?! Pa, gospon sudac, ja sam malo čučnula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije