Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti se samo nižu

Nives Celzijus u dugoj crvenoj haljini oduševila pratitelje, pisali joj: 'Prekrasna'

Zagreb: Nives Celzijus u crvenoj haljini prošetala na humanitarnoj reviji "City Modus"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/16
03.11.2022.
u 13:38

Influencerica, pjevačica i spisateljica podijelila je fotografiju nastalu na jednoj humanitarnoj reviji na kojoj je pred okupljenima prošetala u dugoj elegantoj haljini.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju u haljini koju je nosila na jednoj reviji. Naime, Nives je svoje manekenske vještine pokazala na jednoj humanitarnoj reviji u Zagrebu, a pred okupljenima je prošetala u zanosnoj crvenoj haljini do poda. Haljina je istaknula Nivesine obline te zavodljiv pogled.

- Crveno da sluti na ljubav – napisala je u opisu fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama, a pratitelji su joj ubrzo uputili brojne komplimente. „Prekrasna“, „Wow“, pisali su joj.

Inače, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama. Tako je nedavno oduševila bujnim dekolteom, a primijetili su i nešto drugo. Naime, Celzijus nije obojila kosu, pa joj je do izražaja došao sijedi izrast.  "Koliko kul je bijelo?" pitala je Nives pratitelje, koji su joj masovno odgovarali kako je bijela boja jako kul. 

Nives je o svojim sijedim vlasima progovorila već ranije.  "Ovo je moja tajna! Često mi je stvarala osjećaj neugode i poljuljavala samopouzdanje. Ne zato što ja nisam prihvaćala svoje nesavršenosti, već zato što sam smatrala da okolina od nas očekuje savršenost. No, onda shvatiš da nikada nećeš udovoljiti svijetu i prigrliš se onakvu kakva zaista jesi u svim prilikama. A prigrle te i svi oni divni ljudi kojima si savršena sa svim svojim nesavršenostima. A oni su jedini bitni. Oni su tvoj svijet", kazala je tada. 

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Ključne riječi

Komentara 7

PO
Polarus
13:46 03.11.2022.

tzv. pratitelji bi mogli upotrijebiti i koju prosto proširenu rečenicu osim "prekrasna", "predivna", "najljepša"... naravno... ako im to stupanj inteligencije dopusti, kao i obrazovanje...

DU
Deleted user
16:43 03.11.2022.

Jamačno su vjerni pratitelji ponajvećma čitatelji njenih knjiga.

Avatar Manolique
Manolique
14:03 03.11.2022.

Lijepa je kao bivša predsjednica. Tu su negdje i po kilaži tako je vidim kao dostojnu nasljednicu Milanovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije