Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa s obitelji

Maja Šuput rekreirala fotografiju iz vremena kada je bila trudna, pratitelji primijetili: 'Muž je posijedio'

Foto: Instagram
1/29
03.11.2022.
u 12:40

Na fotografiji, pjevačica stoji u crnom badiću na pješčanoj plaži, a njezin suprug u bijelim kupaćima kleči pored nje. Razlika na prvoj i drugoj fotografiji je to što na prvoj fotografiji Nenad ljubi Majin trudnički trbuh, dok na drugoj pjevačica drži njihovog sina Blooma.

Pjevačica Maja Šuput (43) već je ranije otkrila da se s obitelji uputila na odmor. Maja je podijelila nekoliko fotografija nastalih u zračnoj luci, kao i neke dogodovštine, a potom je otkrila da su se uputili u Dubai. Svojim je obožavateljima pokazala i kako izgleda soba u kojoj odsjedaju te otkrila da ju je time suprug Nenad iznenadio.

Pjevačica i dalje nastavlja dijeliti fotografije s putovanja, a jedna među njima je i na kojoj pozira s obitelji. Naime, Maja je odlučila ponovno rekreirati fotografiju koju je snimala dok je bila trudna. Na fotografiji, pjevačica stoji u crnom badiću na pješčanoj plaži, a njezin suprug u bijelim kupaćima kleči pored nje. Razlika na prvoj i drugoj fotografiji je to što na prvoj fotografiji Nenad ljubi Majin trudnički trbuh, dok na drugoj pjevačica drži njihovog sina Blooma.

- Danas i 20 mjeseci prije… Isti badić, isti muž i isti grad… Ali baby boss je sve učinio boljim i ljepšim – napisala je ponosna mama pored fotografija koje možete pogledati OVDJE.

Divni ste“, „Najljepši“, „Predivni“, pisali su joj obožavatelji u komentarima, a drugi su primijetili još jednu promjenu. "I muž je više posijedio", "Samo je Nenad sijed", dodali su neki. 

Podsjetimo, Maja je Blooma rodila u ožujku prošle godine, a maleni je od tada s roditeljima putovao na različite lokacije. Jedna od njih je i u Meksiko gdje su uživali u veljači. Bloomu je to bio prvi prekooceanski let, no nije im to stvaralo probleme.

Zbog Blooma su tada izabrali Turkish Airlines jer je njihov let krenuo u 20 sati, kada je njemu prirodno bilo da zaspe, a u biznis klasi kojom su se vozili postoji i opcija unajmljivanja kinderbeta.

- Međutim, bilo je par slobodnih mjesta pa smo mu napravili krevet tako da je on deset sati spavao na pravom pravcatom krevetu. A kako se aviončić lijepo ljuljuškao to je bebi bio samo dodatni poticaj da duže spava – opisala je Maja tada. A kada je bio budan vrijeme su kratili igrajući se, gledajući crtiće, hraneći ga, a uskakale su i stjuardese koje su uvijek oduševljene bebom.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije