ponosna mama

Nives Celzijus ukrala pažnju fotkom s kćeri Taishom: 'Kako je predivna'

Foto: Instagram
1/7
08.07.2021.
u 08:00

Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem.

Nives Celzijus (39) ne krije koliko je ponosna na svoju djecu, iako ih dosta rijetko eksponira na društvenim mrežama. No, nađe se ponekad koja fotografija, kao i danas kada je s pratiteljima podijelila fotografiju s 13-godišnjom kćeri Taishom. 

"Bebi", napisala je kratko Nives uz dvije fotografije djevojaka u, kako je u hashtagu označila, nekoj rijeci. 

Pratitelji su u komentarima pisali koliko majka i kći sliče jedna drugoj te koliko je mlada Taisha predivna djevojka. 

Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Za neobično ime svojoj kćeri odlučila se, kako je tada otkrila, i mnogo prije trudnoće.

Tijekom druženja sa svjetski poznatim Jamiroquaijem, glazbenik ju je neprestano zvao tim imenom, tvrdeći da joj ono mnogo bolje pristaje - tada je Nives odlučila da će ako i kada dobije kćer to biti njeno ime.

VIDEO>> Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 8

DR
Drenova42
16:59 08.07.2021.

Mi svi s nestrpljenjem očekujemo da krene maminim stopama.nis koristi i obdari sve s par slika.njih dve.sa spagom u gu...... Umjesto da prima ogromnu placu za nerad.Ured pravobranitelja će za djecu.imao bi tu dosta posla

HR
Hrabraja
09:17 08.07.2021.

Nego imali Nives unuke i što kažu na ove fotke

Avatar B.Geserit
B.Geserit
18:56 08.07.2021.

!?! Pa tu bi dječja pravobraniteljica trebala imat posla! Objavljujete sliku napola obnažene maloljetnice, ako su ono njene cice, a jesu!? I onda ste kao ogorčeni kad vas se povezuje s pedofilijom, s obzirom da žestoko promovirate lgbt++++

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije