Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMI PRIJATELJE

Nives se skinula u badić, fanovi oduševljeni!

Nives Celzijus
Instagram
19.05.2017.
u 11:29

"Sezona terasnog sunčanja", napisala je Nives pokraj fotografije na Instagramu, koja je vrlo brzo dobila puno lajkova i oduševljenih komentara.

Stigle su ljetne vrućine, a Nives Celzijus odlučila se osunčati u badiću na terasi.

 

A danas radno, nema sunčanja, ali boja je tu 😊 #samoprirodno #kukulele

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Sezona terasnog sunčanja", napisala je Nives pokraj fotografije na Instagramu, koja je vrlo brzo dobila puno lajkova i oduševljenih komentara. Jedan je pratitelj napisao kako je Nivesina guza kao "okrenuto srce", a drugi joj je napisao cijeli esej koji donosimo u cijelosti:

"Znaš li koliko si lijepa? Toliko da te najdivnije okice uporno ne mogu izbaciti, jer ništa nije tako lijepo, kao one. Toliko da ta prekrasna kosa mi izmami svaki pogled prema tebi, lijepe boje i oblikovana baš onako kako treba. Da sam pogled na tebe uljepša dan, izmami osmijeh i donese radost što postojiš, mada ti ni ne znaš koliko je ljepote u mojim očima prisutno kad te gledam. Ne poričem ni da tijelo zaostaje u tom pogledu, dapače, ono također čini tu savršenu cjelinu, baš takva kakva jesi, meni si savršena. No, kada bih nešto morao izdvojiti, onda bi to svakako bio osmijeh kojim činiš ovaj svijet ljepšim, a moj pogled ka tome nečem savršeno lijepom učini mi dan beskrajno lijepim, dan kakav god da bio, ne može biti loš pored toga. Sretnik je svaki kome pokloniš taj osmijeh svoj, a posebno sam sretnik u tome ja!"

 

 

Sezona terasnog sunčanja je počela 🌞 #kukulele #samoprirodno #samoveselo

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Komentara 8

Avatar babas
babas
12:10 19.05.2017.

Stvarno je seksi. Jesu li ovo prirodne ogromne grudi ili plastika?

Avatar Niškorist
Niškorist
13:21 19.05.2017.

A koji je zaštitni faktor ?

RI
rikavac
20:09 19.05.2017.

O Nives ,Nives sisa je za medalju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije