Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bowiejeva bivša žena

"Noć prije vjenčanja proveli smo u krevetu s drugom ženom"

david
Pixsell
10.03.2013.
u 22:00

– Zaveli smo je i proveli noć zajedno. Kad smo se probudili, vidjeli smo da kasnimo na ceremoniju – kaže Angie, koja se za pjevača udala 1971., a rastala se devet godina poslije.

“Zbog promiskuiteta mog bivšeg muža Davida Bowieja zakasnili smo na vlastito vjenčanje”, rekla je bivša manekenka Angie Barnett (63) britanskom The Sunu. Nastavlja da je Bowie (66) večer prije svadbe upao u njihov londonski stan s nekom ljepoticom koju je pokupio u klubu.

– Zaveli smo je i proveli noć zajedno. Kad smo se probudili, vidjeli smo da kasnimo na ceremoniju – kaže Angie, koja se za pjevača udala 1971., a rastala se devet godina poslije.

Otkrila je i da je glazbenik ‘70-ih bio lud od ovisnosti o seksu i kokainu. Tako ju je jedanput, kaže, nazvao iz Amerike i rekao joj je da su ga oteli demoni.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
mare0801
06:45 11.03.2013.

u pravu si,ona je znatno utjecala na njegov imidž i scenski nastup,ali i podržavala u divljem životu.Sada bi se kao mi nešto trebali zgroziti nad ovim tekstom,a sve su zvijezde toga doba živjele tako.Uostalom bar polovina tih priča je pomno isplanirana provokacija,u čemu je Bowie bio majstor.U njemu je uvijek bio prisutan postotak engleskog gentemana i kad je bio u najgorim životnim fazama,a ona je bila i ostala "majka iz pakla",zato njihov sin Duncan Jones,poznati britanski režiser, danas ne želi ni čuti za nju.

Učitelj
09:59 11.03.2013.

gospodine, smiluj im se.

JU
juma
22:00 11.03.2013.

Odvratno. Takvim ljudima ništa nije vrijedno poštovanja i respekta, pa shodno tome ne poštuju niti sebe niti svoga partnera. Poslije se u čudu pitaju zašto su psihičke razvaline, zašto moraju gutati tablete i posjećivati psihijatre. Pa valjda zato što ste sami ubili svaku ljudskost i nježnost u vlastitom srcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije