Zbunio lopova

Norvežanin izveo pothvat na kojem bi mu pozavidio i Bruce Willis

Bruce Willis
21.01.2016.
u 10:42

Prrobudio ga je zvuk motora njegova automobila, potom je izjurio van na snijeg samo u donjem rublju

Mladi je Norvežanin u pravom hollywoodskom stilu spriječio krađu svog automobila vozeći se na njegovu krovu samo u donjem rublju na – 17 stupnjeva Celzijevih, izvijestili su u srijedu lokalni mediji. 

– To ne bi uspio ni Bruce Willis – rekao je Jan Nesland, šef policije u Randesundu, na jugu Norveške. 

Tog je 25-godišnjaka usred noći probudio zvuk motora njegova automobila parkiranog ispred kuće. Izjurio je van na snijeg samo u donjem rublju. 

Uspio je potom zgrabiti kvaku automobila koji je upravo kretao i nekako se popeo na krov. Tako se, na – 17 stupnjeva, vozio nekoliko kilometara. Nesland je rekao da se automobil na trenutke kretao brzinom od 90 km/h. 

U nekom je trenutku uspio koljenom razbiti stražnje vjetrobransko staklo i zbuniti lopova koji je autom udario u odbojnik uz cestu i zaustavio se. 

– Takvo ponašanje nikako ne preporučujemo, ali ono što je učinio je čudesno. Mislim da se to ne viđa niti u filmovima – rekao šef policije norveškoj televiziji. 

Delinkvent, koji je i prije bio poznat policiji, uhićen je, a lokalni Bruce Willis u bolnici liječi ozljede na nogama i koljenima.

>> Bruce Willis postao je otac po peti put

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije