Blagdanski tjedan

Nova drama u 'Večeri za 5': Tiktoker Dario objavio poruke od Ivana kojem su smetale "petokrake i Sveti gral"

Foto: TikTok
1/7
27.12.2022.
u 17:08

Ali da mi netko da ocjenu šest jer na boru imam petokraku, pa to je božićni ukras, to je dekoracija, rekao je u videu na TikToku Dario.

TikToker Dario iz Bednje otvorio je ovaj blagdanski tjedan "Večere za 5 na selu" i svojim je gostima poslužio predjelo naziva Kinezi pehuste, glavno jelo Zerolani gudjek s kepunju i desert Peljizuni persti. Božidar je na većinu posluženih jela komentirao kako nisu u skladu s blagdanskim jelovnikom i čudio se kada je serviran rižoto od gljiva.  „Ne znam jede li netko za Božić i blagdane u Hrvatskoj rižoto?“ čudio se Božo. Kada je pogledao emisiju Dario je ostao najviše zatečen Ivanovim komentarom nakon večere koji glasi ovako:

- Bilo je jako dobro i ukusno jelo, no na drvu su bile zvijezde petokrake, moj djed to nije volio, čaše su izgledale kao Sveti gral, nismo u crkvi, i gospodin me mrvicu uvrijedio. Za uvredu ide dvije ocjene manje, žao mi je. Na svom TikTok profilu na kojem ima 123.5 tisuća pratitelja Dario je podijelio ovaj isječak iz emisije i rekao je kako sam sebi daje sedmicu ili osmicu za svoju večeru i nastavio: Ali da mi netko da ocjenu šest jer na boru imam petokraku, pa to je božićni ukras, to je dekoracija. Objasnio je Ivanu i kako nije na stol stavio kalež nego čaše za vino koje su za svečane prigode i rekao je kako mu je možda trebao poslužiti vino u krigli. Dario je nakon emisije poslao i poruku Ivanu i pitao ga je čime ga je to uvrijedio.

 

@dario_oreski Zapratite me na instagramu tamo budu svi dokazi ono što neće biti na tvu ❤️🎄⚠️FAKE SCENE⚠️#wednesday #foryou #foryoupage #fypシ #dariooreski #fakescene⚠️ #viral #joke ♬ original sound - DARIO OREŠKI✔

 

- Ma dobro, to je zbog toga kaj mi nisi dao da vidim kaj gore ima još i rekao si da me nikada ne bi pustio gore. Kad sam išao doma pretpostavio sam da su tvoji gore. Fućkaj ga ja sam preuvredljiv i onda tek poslije skužim i bude prekasno - odgovorio mu je Ivan. Dario je rekao kako će nastaviti objavljivati što se sve događalo u "Večeri za 5 na selu". 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Komentara 10

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
20:21 27.12.2022.

A kaj je to “tiktoker”..? Je l ima to veze sa “luftbremzerom” ?

PA
parenga
19:53 27.12.2022.

Tko gleda takvu "umjetnost", sâm si je kriv, ako gleda dobrovoljno.

GR
grodar
18:59 27.12.2022.

rtl je sr...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije