Rasna Jordan

Nova ljubav Justina Biebera još je uvijek u braku s drugim

jordan
Twitter
27.06.2013.
u 11:37

Justin Bieber ponovno ljubi. Nakon duge veze i nedavnog prekida sa Selenom Gomez, mladi je pjevač krenuo dalje.

Justin Bieber ponovno ljubi. Nakon duge veze i nedavnog prekida sa Selenom Gomez, mladi je pjevač krenuo dalje. I ništa tu ne bi bilo neobično da njegova nova ljubav nije udana žena. Seksi konobarica i manekenka u Las Vegasu, rasna Jordan, još uvijek je u braku, piše Holywoodlife, ali i svi ostali svjetski mediji.

Bieber i tri godine starija Jordan Ozuna uhvaćeni u zajedno u čekaonici na poligonu, dok su išli skakati padobranom. Paparazzi su ih fotografirali dok su se ljubili. Nepoznati izvor otkrio je kako je starleta sjedila Justinu u krilu i mazila ga po kosi, a on ju je grlio oko struka i ljubio.

Nakon što su romantične fotografije objavljene, oglasila se svekrva mlade Jordan i otkrila da je ona još uvijek u braku s njezinim sinom. – Ona je još uvijek u braku s mojim sinom Danielom, iako nisu skupa već godinu dana. Oženili su se jako mladi, po završetku srednje škole, a sad su vjerojatno u procesu razvoda, otkrila je Kim Ozuna. Upitana da komentira Jordaninu aferu s Justinom, Kim je kratko odgovorila kako nije iznenađena.

>>Napušen? Justin Bieber ne može dovršiti rečenicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije